- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.812
- Поени од реакции
- 3.068
прави што сакаш битно да ти биде убаво
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toa што мене ми е убаво ќе ме доведе некој ден до бесилка... :'(прави што сакаш битно да ти биде убаво
Toa што мене ми е убаво ќе ме доведе некој ден до бесилка... :'(прави што сакаш битно да ти биде убаво
Боби[Мкд];3773326 напиша:that's disgusting dude
незнам шо да ти кажам, биди си геј, ама тоа шо го прајш е твоја работа...
Као ве дрибла момаков боже ме сачувај...
Поздрав. Стар педер сум и сум масирал стотици мажи и стари и млади.
Да бидеш педер е да имаш изграден педерски поглед на светот и да браниш чест. Нека се учат на добро, на љубов, радост и уживање.
па е редно да се каже што е педерска врелина. Дајте да пуштиме малку душа ние педерите. На Валентино Де Бомбол, стар прилепчанец не му е страв да каже дека е педер и борец за педерска почит.
Браковите маж-жена не се потребни. Повторувам: не се потребни. Троа светлина, грст љубов, машка топлина-тоа е педерството.
Педерот е темел на запад и негова најискрена, цврста и светла фасада.
Педерот е позади успехот.
Жена не ми треба. Добро ми е вака. И на тебе и на останатите не ви треба: само сте воспитани да мислите оти од жени има фајде. Нема.
Но жените дека се доброи во кревет? Мит. Права авантура и јака и богата е само со маж.
Милитантен геј сум, легни-стани на педерски правдини мисли.
БРИЧЕЊЕ НА МАДИЊАТА ПАРТНЕРОВИ:
На прстите ставаш глицерин и масен лосион. Партнерот го легнуваш на топло и го плескаш скротумот: прскаш топла вода и капеш маслиново или рузмариново масло. Ставаш преелектрик лосион на мадињата многу нежно и ги тркалаш меќу дланките. Ова е битно и многу педерски. Дуваш нежно, да набрекнат. Припреми алкохол и фластери. Распрсни млака вода и промасирај. Нанеси пена. Не било каква туку со витамин Е и колаген. Мадињата штипни ги и влечи со брич, најдобро Мах 3 или Ексел сензор квадрупл. Накапувај вода и маслиново масло, да сечеш по правецот на влакното, по 4 до 5 пати. Проверувај посекотини да не има, користи куси потези: мисли розово, признај дека си педер и радувај се на убавината на денот. Не биди нервозен. Ова е само за машки. Зошто целото постоење ако нема вакви детали. Прскај сега со студена вода, да оѕемнат капиларите. Ништо со алкохол не ставај, само малку афтершејв гел протри низ неговита мадиња. Само внимателно и гледај што се случува внурнат со свеста. Биди креативен педер. Мадињата се избричани и сите се радосни и возбудени: машкоста убаво се гледа.:smir:
Дупло ви ги имам годините. Стар педер сум, 5та деценија. Малку почит. Никогаш не сум тејкувал анал офер. Сум бушел твинкови и старци над 70, но сам не сум бушен.
Негувано шупче многу се цени.
Дете !
Геј си, а воедно нејќеш да останеш како таков!?
прибери се, извести ги твојте дома за тоа, доколку домашните ти се конзервативно ориентирани ќе пробаат да го искоренат тоа што те измачува.
Незнам по кој пат, но ја би најмил педофил да те рејпне, со тоа и да ти нанесе уплаф. Верувам после тој акт ќе имаш други погледи кон хомосексуалноста.
кога веќе неможе по природен терк, втор чин, 1-2.
...На почетокот се беше како на мајтап... На шала ме гушна го гушнав. Но, полека полека стануваше се пожешко и пожешко. Мене нешто внатре ми врија, неможам да издржам, ама не сакам и да се искажам. Не сакам никој да помисли дека јас можам да се палам на машки. И почнавме се повеќе и повеќе да се гушкаме. Наеднаш и детето (за кое сум сигурен дека е стр8) започна да ми ги бакнува устите, да си игра со јазикот. Јас уште повеќе се опуштив. Ситуацијата го достигна својот врв. Тој ја земаше раката моја и ја упатуваше кон неговиот пенис, а потоа тој упатуваше допири кон мојот пенис.
Не знам дали се срамам/гнасам од моите постапки таа вечер или пак уште полошо се заљубив во тоа момче?! Сакам постојано да е до мене. Кога не е тој тука се чувствувам некако многу лошо, ми доаѓа дури и солзи да пролеам. Пред неколку часа ме извести дека на неколку дена заминува на одмор кај баба ми и мене како да ми се откина нешто во срцето...
Преѓе седев сам во собата и сакав да се ослободам од овај мој безвреден живот, кој од мачење не знае ништо друго да ми направи...
Сепак мислам дека кога тогаш смртта ќе биде моето решение и спас... :'( :'( :'(