Како да ја откријам својата сексуална ориентација?

• Креатор на темата Креатор на темата AnGeL.BoY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
gay-test.jpg

:toe:

Шала на страна, досега ја читав темава и повеќе загрижувачки ми е фактот што спомнуваш бесилки и слични срања отколку твоите доживувања и фантазии за машки. Ако имаш чувства кон лица од ист пол, НЕ е крај на светот, не би бил ниту прв ниту последен, но земајќи ја во предвид возраста ке ти кажам исто што и другите: се наоѓаш во период во кој допрва осознаваш за себе и за твоите чувства и потреби. Еве, поаѓајќи од себе...кога бев на некоја 13-14 годишна возраст интересно ми беше да пробам да бакнам девојче и да, понекогаш имав и забегани мисли :toe:
Мислам дека тоа беше поради тоа што во тој период беа популарни оние ТАТУ Русинките па на некој начин сето тоа ми влијаеше врз психата, може и ти имаш влијание од некој филм, настан и сл. Дај си себеси време, ке созрееш и ке сфатиш самиот што сакаш :smir:

Angelboy.
За тебе го најдов вистинското. На сајтот на точка имаш права ствар. Може да се јавиш кај докторот во Србија. За тие што нејќат да се хомосексуалци како тебе можат да идат да се пријават кај господинот. Ем е у комшилак, ем господин човек:)
http://www.tocka.com.mk/index6.php?ID=19470

gay-test.jpg

:toe:

Шала на страна, досега ја читав темава и повеќе загрижувачки ми е фактот што спомнуваш бесилки и слични срања отколку твоите доживувања и фантазии за машки. Ако имаш чувства кон лица од ист пол, НЕ е крај на светот, не би бил ниту прв ниту последен, но земајќи ја во предвид возраста ке ти кажам исто што и другите: се наоѓаш во период во кој допрва осознаваш за себе и за твоите чувства и потреби. Еве, поаѓајќи од себе...кога бев на некоја 13-14 годишна возраст интересно ми беше да пробам да бакнам девојче и да, понекогаш имав и забегани мисли :toe:
Мислам дека тоа беше поради тоа што во тој период беа популарни оние ТАТУ Русинките па на некој начин сето тоа ми влијаеше врз психата, може и ти имаш влијание од некој филм, настан и сл. Дај си себеси време, ке созрееш и ке сфатиш самиот што сакаш :smir:

Проблемот настанува во тоа што јас неможам да го прифатам тој факт (дека и мажи ме привлекуваат) зашто и јас, како и сите вас сум растен и воспитан во едно хомофобно, конзервативно општество

Очигледно не си едуцирана, ти на мене ми викаш да земам да прочитам, па јас колку имам прочитано ти толку влакна на телото немаш. Сексуалната ориентација не е избор ха? а шо генски усвоена е? гледам многууу си едуцирана. Да Мутација на човештвото е од чиста љубопитност. Животните не се хомосексуално определени Smarty Pants. Прочитај некоја книгичка нема да е лошо. 2% од животните се хомосексуално определени само заради нивната мутација во кортексот што е оневозможена можноста да распознаваат полови. Kај нас нема ген за сексуална определба get real. Се е избор, и не е лесно да се префрли од хомо во хетеро, но тој е 16 може да се обиде додека е време. Англиските фрази си ги користам секогаш и не ни мислам дека ме прават паметен, ако ти мислиш дека јас мислам дека ме прават паметен значи ти кога пишуваш на англиски мислиш дека другите мислат дека си паметна? Ти мислиш дека си едуцирана на темава? јок.
Море sky.... иди измаај го два три пати на тв 1000 да ти олекне малку не туку кини зелени...и детето праша за совет сакаше да слушне мислење малку да комуницира никаде не праша дали у мкд е добро да си геј и слични твој анегдоти и мислам дека е доволно паметен и свесен дека како и да заврше овоа ке му биде тежок период овоа и годините шо идат.Мислам дека е доволно од твоја страна шо му наби у главата дека ако е геј треба да се убие......доволно ке биде казнуван он додека не се најде не мора и ти.

Здраво на сите форумџии и форумџивки на сајтот! Како прво сакам да ви се претставам! Имам 16 години и како сите тинејџери имам милиони проблеми, но најголемиот од нив е мојата сексуална ориентација! Нема да должам многу и накратко ќе ви објаснам се!
1. Премногу ме привлекуваат машки и имам сексуални фантазии со мажи
2. Се заљубувам и во девојки, но поретко се случило (а можеби и никогаш) да ми се дигне на девојка, инаку сакам да имам секс и со девојка
3. Се чувствувам премногу лошо, т.е. не сакам да сум тоа што сум денес-не сакам да бидам ГЕЈ!

Ве молам кажете го вашето мислење. Ве молам дајте ми некој совет, што да правам, што да чинам...:nesum: Каде да се обратам, каква терапија да примам без да дознае некој!?

Пакуј куфери бегај западен свет.

дај бе па и вие не го плашете. па што и да си геј не е крај на светот, таков те создала природата и што можеш да направиш :toe: уживај. каков си-таков си.......

дај бе па и вие не го плашете. па што и да си геј не е крај на светот, таков те создала природата и што можеш да направиш :toe: уживај. каков си-таков си.......
ами ако не е геј и вакви како тебе го земат на душа детето-шо прајме???

Море sky.... иди измаај го два три пати на тв 1000 да ти олекне малку не туку кини зелени...и детето праша за совет сакаше да слушне мислење малку да комуницира никаде не праша дали у мкд е добро да си геј и слични твој анегдоти и мислам дека е доволно паметен и свесен дека како и да заврше овоа ке му биде тежок период овоа и годините шо идат.Мислам дека е доволно од твоја страна шо му наби у главата дека ако е геј треба да се убие......доволно ке биде казнуван он додека не се најде не мора и ти.

Благодарам многу за преубавиот одговор

• Ми се допаѓа
Reactions: dsa
Благодарам многу за преубавиот одговор

Ангел бој,а бе ако нејќеш да бидеш геј, пријави се кај докторот од Србија кој лечи. има инфо на еден линк што ти го пратив тука. Можда он ќе ти помогне:)
поздрав

Brat i jas imam 16 godini, pa nemam nishto protiv gay populacijata taka da ako ti treba dobar prijatel imas vo mene 1... ne se nerviraj i da si gay nisto strasno vazno si go zivees zivotot pa ne e bitno sto mislat drugite za tebe :salut:

--- надополнето ---

17 god. greska :D

• Ми се допаѓа
Reactions: dsa
Дете, прави што сакаш и не ги слушаj другите, твоj си е животот. Ако си геj биди си геj и краj, може ќе се привикнеш со тек на време а може и ќе ти се здосади незнам jас.. Првин пробаj со женско, плесни некоjа и види како ќе ти биде :) Како и да е мислам дека погрешен е ставот кон геjосите во нашево општество, тие не претставуваат проблем а наjмногу се омразени. Проблемот е во педофилите, психопатите, маниjаците, транссексуалците, зоофилите, оние што практикуваат инцест итн. Ама некако во преден план секогаш ги ставаме геjосите и лезбосите како цел на омраза - типичен балкански менталитет. А претходно нешто видов Адам и Ева некоj спомнал во темава, епа до тие таквите со тоа размислување ќе кажам само едно: религиjата поточно христиjанството воопшто не го мешаjте во вакви теми зошто ќе нема краj на муабетот. Прво библиjата е напишана од човек, второ самото христиjанство се темели на принципи од антиката преземени од големите филозофи Платон, Аристотел, Сократ итн. А колку што знам во античкиот период хомосексуалноста била секоjдневие и никоj не правел проблеми околу тоа. :)

Здраво на сите форумџии и форумџивки на сајтот! Како прво сакам да ви се претставам! Имам 16 години и како сите тинејџери имам милиони проблеми, но најголемиот од нив е мојата сексуална ориентација! Нема да должам многу и накратко ќе ви објаснам се!
1. Премногу ме привлекуваат машки и имам сексуални фантазии со мажи
2. Се заљубувам и во девојки, но поретко се случило (а можеби и никогаш) да ми се дигне на девојка, инаку сакам да имам секс и со девојка
3. Се чувствувам премногу лошо, т.е. не сакам да сум тоа што сум денес-не сакам да бидам ГЕЈ!

Ве молам кажете го вашето мислење. Ве молам дајте ми некој совет, што да правам, што да чинам...:nesum: Каде да се обратам, каква терапија да примам без да дознае некој!?

Стори го тоа првен!!!

Ти уште не си геј,не си ни за терапија

Најди некое пиче и вриј со него...ќе видиш дека стимулациите од женскиот пол ќе те збрлават:)

И ќе сакаш паак...пааак и.т.н

...Проблемот е во педофилите, психопатите, маниjаците, транссексуалците, зоофилите, оние што практикуваат инцест...

Извини, а каде е проблемот со транссексуалците, па ги ставаш во иста група со овие?

Со повеќе од 20 години искуство во правото и служење како правник, Викторија Колаковски беше избрана за судија во областниот суд во Аламеда, Калифорнија, победувајќи го областниот бранител Џон Крајтон со 51 наспроти 48% од гласовите.

Веста најверојатно е повеќе од безначајна, доколку не знаевме дека Викторија пред 21 година била -машко.

Во текот на кампањата, Викторија откри дека во 1989 извршила операција за промена на полот. Таа изјави дека се надева оти колегијалноста со досегашните соработници ќе продолжи со ист интензитет, без разлика на новите информации за неа.
ts-Victoria+kolakowski.jpg

--- надополнето ---

Стори го тоа првен!!!

Ти уште не си геј,не си ни за терапија
Да, стори го тоа најпрвин. И така сите стрејтери експериментираат и со машки во адолесценцијата.

Или не...?

Не си геј, не си за терапија.

damb ass знае најдобро. Зборува од искуство...

Извини, а каде е проблемот со транссексуалците, па ги ставаш во иста група со овие?

--- надополнето ---

Да, стори го тоа најпрвин. И така сите стрејтери експериментираат и со машки во адолесценцијата.

Или не...?

Не си геј, не си за терапија.

damb ass знае најдобро. Зборува од искуство...

Не бе ти знаеш...опни го еднаш може ќе сфати а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom