Колку Вашето форумско име Ве отсликува како личност?

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Мони затоа што сите блиски, пријатели, познаници...ме викаат така, т.е тое е мојот надимак. Срцето значи лав. Реал си е Реал...односно затоа што сум голем обожавател на спортот, фудбалот и пред се голем фан на РЕАЛ.
Толку:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Saber Rider= Коњаникот Сабја, омилен цртан фил од детството...
Дали ме отсликува ликов??? Па што знам, можеби до некаде сум предводник во друштвото (воглавно дека сум најстар па и најбудала:icon_mrgr), не сум толку храбар како Коњаникот, ама секогаш се борам за правда :)

F

FuckYouAll

Гостин
Dimitar_oh=Димитар од Охрид:pos:
Изгледа денот кога сум правел акаунт не сум бил нешто креативно расположен, па од таму овај едноставен ник.
Да можам би го менал одма. :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ников опишуе само тоа шо сум локал патриот.
Ништо повеќе.

п.с И колку го знам Англискиот :tv:

Freedom2say

only the sky is the limit
Член од
23 август 2010
Мислења
196
Поени од реакции
229
Многу сум љубопитна и би ги замолила модераторите и администраторите исто така да одговорат (се разбира ако сакаат). Размислував на пример, дали Ацид има врска со расположението, дали Гладиус е остар на јазик, дали Меги Капачето става капаче на се, дали Дивајн е секси, Мисирков - литерат или книжевник, дали Апокалипто обожава да контролира... Има уште многу кои постојано се активни и нивните никови ме интригираат. Некои веќе одговориле, љубопитноста ми е задоволена :aplauz:

M*O*N*A

~*Kitekatus*~
Член од
20 јуни 2007
Мислења
99
Поени од реакции
31
M*O*N*A
long story- short..:)
баш во периодот кога се заразив со форумов, сите луге со кои се запознавав ме завикуваа Мона, иако врска нема со моето име. Некој од друштво рече дека ми одговара да се викам Симона па така и ми се наметна никот.Поради таа опседнатост со името, и мачето кое го посвоивме го нареков Симона.:))
Ѕвездичките помегу буквите се поради мојата опседнатост да ставам ѕвездичка на се што пишувам,незнам зашто едноставно ми се допага симболот:)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Не ме отсликува ништо посебно .. ден пред да се регистрирам на форумот гледав еден филм кој се викаше Хакет-мен и од таму ми дојде и идејата за ваквиот ник :)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
906
Volkswagen, |Volkswagen|...

Volkswagen Буба пред се :)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.405
Поени од реакции
5.962
Инаку, нема теми со иста цел?
Има тема за инспирацијата на никовите, но не и колку не отсликуваат тие. Макар што е многу слично. :)

Инаку, walker girl (девојката што пешачи) - на почеток немав некаква претстава дека никот има некаква врска со мене, многумина можеби ќе помислат дека е заради Johnny Walker или нешто слично, но дојде онака спонтано.
Сега, познавајќи се себеси се гледам како авантурист и жедна за знаење во повеќе области и минувам, „шетам“ низ тоа некако без да се задлабочам доволно, макар што сè ме интересира, некако наоѓам изговор дека немам време да го проучам длабински и темелно затоа што тоа би значело предолго задржување во истата област и на истото место.

F

Frankie Yale

Гостин
Кој дел од типов е слика за тебе?
Неговата фаца или „кариерата“?
Зошто си избрал гангстер?
Искрено, ниедно... Не бил некоја фаца, само една од жртвите на Ал Капоне... Случајно слушнав за него на документарна на Алфа :)
Ми се свиѓа никот, Френки Јејл, убаво звучи и убаво изгледа напишан на латиница... Frankie Yale! :) LOL

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ме отсликува дека сум фан на Манчестер Јунајтед! :vozbud:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.121
Ja oтсликува мојата рандомност. Нема поента мојот ник. Ha! Beat that!

Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Дамјан ,очигледно моето име.
_ значи праг ,бидејќи без број сум го удрил малиот прст и од дамнешни времиња им имам објавено војна на праговите...
хехех ај ќе ти се придружам во војната против праговите, зошто си искривив прст на нога од нив хахах болно , ама и смешно богами :)

Иначе мојот ник , произлегува од мојот интерес кон нинџите, kunoichi е термин за девојка нинџа :) Отсекогаш сум им се восхитувала на нинџите и нивните вештини.

Kajgana Shop

На врв Bottom