Колку Вашето форумско име Ве отсликува како личност?

Freedom2say

only the sky is the limit
Член од
23 август 2010
Мислења
196
Поени од реакции
229
Релативно скоро (пред некој ден) за прв пат се зачленив во форум. Тука, на Кајгана. Многу ми се допадна тоа што има многу и најразлични теми за кои човек може да се произнесе. Притоа, да биде свој, а сепак мистериозен. Да се „открие“, а сепак да биде „скриен“. Кога требаше да си измислам име размислував за тоа што најмногу ми значи.
Најголемите проблеми во животот ми излегле од потребата да мислам на глас кога на многумина тоа не им одговарало. Се обидувале да ме замолчат. Затоа и „се крстив“ freedom2say. Тука имам слобода да кажам што мислам и тоа ја отсликува суштината на мојата личност.
Ме интересира што другите членови на форумот сакаат да кажат во поглед на своето форумско име.
Како и зошто го избравте?
Колку тоа зборува за вас?

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За мене нема никаква врска никот. Сум го одбрал случајно што се вели. И мора да се знае дека многумина на нет имаат повеќе идентитети пример на различни форуми се претставуваат на различни никови што на некој начин во реалноста е синдром таквата појава ама не и на нет.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Дамјан ,очигледно моето име.
_ значи праг ,бидејќи без број сум го удрил малиот прст и од дамнешни времиња им имам објавено војна на праговите...

Freedom2say

only the sky is the limit
Член од
23 август 2010
Мислења
196
Поени од реакции
229
И за двете финални прашања има теми - посебни. За второто особено интересна во Философија и Психологија.

Он... топик ти или си новинар или кај да е ќе станеш ...таков :)
Не сум новинар (а не ќе беше грешка да станев) :icon_bigg
Кажи ми (пошто уште ги учам алаткиве на форумов и заглавувам чат-пат) кога читам „проверете дали темва постои“, дали тоа значи прелистување на 100-тина страни на сите претходни теми? :ija:
И во превод... сега ова тема ќе пее hit the bin jack.... ???? :toe:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Погрешно е што сум роден и живеам во Скопје,јас сум само за во Баварија(Минхен)
Баварецот - ме отсликува тотално дури и визуелно(повеќето така ми викаат) страствен навивач на Баерн Минхен и Германија(во секој спорт).Ја чувствувам како втора татковина,а немам никаква допирна точка(не сум ни бил до сега...ама ќе биде)

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Никот го мислевме порано со една другарка кога седевме по четови....нон стоп тој ник го користевме. Кога се регистрирав прво ми текна на овој и остана.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ivan-моето име
sv-Свети Николе

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Делев картони и ќе делам уште ако темите ги сфаќате сеирџиски веднаш...

Она што остана во темава нека ви биде урнек за тоа што треба да пишувате.

Продолжете како што треба.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Дарко, моето име.
ме мрзеше да мислам ник, го напишав моето име и сега пишувам (по темиве) исто како што би реагирал и во реалниов, вистинскиов свет.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Сите ми викаат дека имево многу ми одговара, а и самата се чувствувам така. Убаво ми е си го сакам, симболизира убави работи :)
А на форумов дали ми одговара тоа треба другите членови да кажат.

?

..........

Гостин
Сите ми викаат дека имево многу ми одговара, а и самата се чувствувам така. Убаво ми е си го сакам, симболизира убави работи :)
А на форумов дали ми одговара тоа треба другите членови да кажат.
А и лавчето ти одговара од аватарот, се вклопува во целосната слика која те опишува.. :)

Форумското име Пиповски е презиме кое не постои. :devil3:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Мими Симоновска бе:pos:...
Ко што се приметува од мојот прв и горенаведен ник, од секогаш сум била транспарентна, значи никогаш не сум ги користела социјалните мрежи за да се кријам, туку за да се промовирам под вистинскиот идентитет. Мојот ник на форумов не ми донесе никакво добро, (Новинарка), меѓутоа позитивно е што од него се забележува барем еден сегмент од мојот живот и животната професионална определба.

Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
green apple моето секојдневие и моето омилено овошје :). Најпрво пробав со моето име ама беше зафатено, правев кратенки од него ама ништо многу имењачки си имам тука (или љубители на моето име :))

Kajgana Shop

На врв Bottom