Freedom2say
only the sky is the limit
- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 229
Релативно скоро (пред некој ден) за прв пат се зачленив во форум. Тука, на Кајгана. Многу ми се допадна тоа што има многу и најразлични теми за кои човек може да се произнесе. Притоа, да биде свој, а сепак мистериозен. Да се „открие“, а сепак да биде „скриен“. Кога требаше да си измислам име размислував за тоа што најмногу ми значи.
Најголемите проблеми во животот ми излегле од потребата да мислам на глас кога на многумина тоа не им одговарало. Се обидувале да ме замолчат. Затоа и „се крстив“ freedom2say. Тука имам слобода да кажам што мислам и тоа ја отсликува суштината на мојата личност.
Ме интересира што другите членови на форумот сакаат да кажат во поглед на своето форумско име.
Како и зошто го избравте?
Колку тоа зборува за вас?
Најголемите проблеми во животот ми излегле од потребата да мислам на глас кога на многумина тоа не им одговарало. Се обидувале да ме замолчат. Затоа и „се крстив“ freedom2say. Тука имам слобода да кажам што мислам и тоа ја отсликува суштината на мојата личност.
Ме интересира што другите членови на форумот сакаат да кажат во поглед на своето форумско име.
Како и зошто го избравте?
Колку тоа зборува за вас?