Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе не дека Рамос игра некоја фантастична сезона, ама за Арбелоа е измислен сега па и во иднина.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.674
Среќен роденден капетане, да даде Господ кичмата да те фати од кревање на трофеи.:):)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Среќен роденден на Пујол, и нека крева уште многу трофеи оваа и наредните сезони :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Среќен роденден Пуји,аман побрзо да се вратиш,мислам за финалето на купот де :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ова од Спорт:

Puyol. He will not play the Copa del Rey’s final neither. Puyol will miss, due to his injury, the two first matches against Madrid

И ова многу ми се допаѓа :)

Cristiano heats the match up: “Barca is not that special

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.674
Не ми е јасно зошто кријат за Пујол. За секој еден играч се знае колку ќе отсуствува, тоа се открива за еден ден. Зошто за Пујол нема никакви информации? Само ни велат се работи на негово закрепнување. :tapp: Најверојатно ќе пропушти уште 2-3 недели, а може и повеќе(мои предпоставки). Бојан се повреди синоќа, за саат време кажаа од 6 до 8 недели ќе го нема, а за Пујол 2 месеца не можат да кажат. Пујол не го очекувајте барем за 2 Ел Класика, а може и сите да ги пропушти. Ама зошто од клубот не сакаат да кажат колку време го нема, па ваљда не е киднапиран капитенот. Разочаран сум од ситуацијава. Не сум песимист, иако би требало да бидеме(Пике и Бускетс стопери=сачувај Боже), ама да кажеа дека ќе го нема до крајот на сезоната, барем да не се лажеме пред секој натпревар. :toe::nerv:
:toe:

Член од
22 април 2005
Мислења
2.492
Поени од реакции
1.120
И конечно како што јас би го нарекол - мини светското фудбалко првевнство може да почне. Ма какво "мини" ова е рамно на светско, бидејќи и онака на светско имаш само 3-4 вистински добри yтакмици. Уште не сум свесен какви три недели не` чекаат.

Голем предизвик за Пеп и спешл фајф плачкото, кој синоќа за itv1 изјави дека она за што они биле казнети (чистењето на жолти картони) Барселона не биле. Одма да си најде алиби. Ќе измисли такви уште 10тина за да после се наврати на нив.

Како и да е, моменти за уживање. Гледам фудбал од 89та, ваков пакет од 4 утакмици нит се случил нит некогаш ќе се случи. Ова е како на пример цел живот да сонуваш како би легнал со Моника Белучи и еден ден се дешава она уствари навистина да ти даде - 4 пати!
Once in a lifetime!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ништо од Пујол изгледа, не само за купот туку и за ЛШ. Имав надеж дека ќе се врати ама јок работава. :(

Како и да е, доволно сме силни и без Пујол и Абидал да влеземе во големото финале у ЛШ.
Маскерано покажа дека може добро да се снајде како стопер, брз е, интелегентен е, не игра остро како во Ливерпул и секоја утакмица да му биде картон, очигледно дека Пеп добро влијаел на неговата игра.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.674
Во клучниот дел од сезоната останавме без двацјата најдобри стопери. Ај да не звучиме како да си бараме оправдување, да не беше Касерес на позајмица, сега се ќе беше многу полесно, ама како и да е, имаме сила за титула/и.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Едвај чекам да дојде сабота и да видам Пеп што состав ќе извади, посебно у одбрана. Не ми се верува да игра позади со Бускетс а со Кеита како ДМ. Ништо чудно да излезе и со 4-4-2 на хартија. :)

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Едвај чекам да дојде сабота и да видам Пеп што состав ќе извади, посебно у одбрана. Не ми се верува да игра позади со Бускетс а со Кеита како ДМ. Ништо чудно да излезе и со 4-4-2 на хартија. :)
драго ми е што имам истомисленици :)

мој ком. на темата Ел Класико...
мислам дека Фонтас требаше на 2-3 првенствени да добие шанса(не верувам дека ќе згрешеше повеќе од Милито),и сега да го пушти со Реал,но шта је ту је.

иначе мислам дека Гвардиола пак ќе измисли некоја чурук-формација и пак како лани ќе ја добиеме утакмицата.
јас за промена би играл 4-4-2,само со меси и виља напред,еве што мислам дека гвардиола има измислено
Валдес
Алвес Милито(Пујол) Пике Адриано
Чави Бускетс Кеита Иниеста
Меси Виља​
сигурен сум дека Пеп ќе измисли некоја нова формација,како минатата година со максвел и алвес како крила :)
и ќе им докаже на сите фудбалски "умови" дека и на тактички план може да го победи преведувачот.

Kajgana Shop

На врв Bottom