Ете го :Bale preku Twitter go prasa Ramos : Kako ke go sopres Messi LOL :tv: LINK
Не ми е јасно зошто кријат за Пујол. За секој еден играч се знае колку ќе отсуствува, тоа се открива за еден ден. Зошто за Пујол нема никакви информации? Само ни велат се работи на негово закрепнување. Најверојатно ќе пропушти уште 2-3 недели, а може и повеќе(мои предпоставки). Бојан се повреди синоќа, за саат време кажаа од 6 до 8 недели ќе го нема, а за Пујол 2 месеца не можат да кажат. Пујол не го очекувајте барем за 2 Ел Класика, а може и сите да ги пропушти. Ама зошто од клубот не сакаат да кажат колку време го нема, па ваљда не е киднапиран капитенот. Разочаран сум од ситуацијава. Не сум песимист, иако би требало да бидеме(Пике и Бускетс стопери=сачувај Боже), ама да кажеа дека ќе го нема до крајот на сезоната, барем да не се лажеме пред секој натпревар. :nerv:
драго ми е што имам истомисленициЕдвај чекам да дојде сабота и да видам Пеп што состав ќе извади, посебно у одбрана. Не ми се верува да игра позади со Бускетс а со Кеита како ДМ. Ништо чудно да излезе и со 4-4-2 на хартија.
сигурен сум дека Пеп ќе измисли некоја нова формација,како минатата година со максвел и алвес како криламислам дека Фонтас требаше на 2-3 првенствени да добие шанса(не верувам дека ќе згрешеше повеќе од Милито),и сега да го пушти со Реал,но шта је ту је.
иначе мислам дека Гвардиола пак ќе измисли некоја чурук-формација и пак како лани ќе ја добиеме утакмицата.
јас за промена би играл 4-4-2,само со меси и виља напред,еве што мислам дека гвардиола има измислено
Валдес
Алвес Милито(Пујол) Пике Адриано
Чави Бускетс Кеита Иниеста
Меси Виља