Metta World Peace
Culé
- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 1.602
- Поени од реакции
- 890
очекував далеку поголем отпор од Малага,пред се поради пелегрини.
во второто малку поинтересно беше,пред се затоа што барса го намали темпото што и беше за очекување
голот на Дуда само ги разлути,и им докажаа дека можат да им дадат гол кога сакаат
иначе Абидал перфектен скоро секоја утакмица,за иниеста меси и компанија не е потребен коментар.
единствено Чави денеска не ми беше на ниво,за него вечерва она беа многу погрешни додавања,ќе имаше уште 3-4 шанси да беа додавањата на место.
и адриано исто потрфли денеска,дефинитивно не е достојна замена за во барса,а поготово не за десен бек.
афелајчо ќе го биде,му треба повеќе минути само.
очекувам против бетис да биде во стартниот состав.
--- надополнето ---
Sun 15 May FC Barcelona - Deportivo
во второто малку поинтересно беше,пред се затоа што барса го намали темпото што и беше за очекување
голот на Дуда само ги разлути,и им докажаа дека можат да им дадат гол кога сакаат
иначе Абидал перфектен скоро секоја утакмица,за иниеста меси и компанија не е потребен коментар.
единствено Чави денеска не ми беше на ниво,за него вечерва она беа многу погрешни додавања,ќе имаше уште 3-4 шанси да беа додавањата на место.
и адриано исто потрфли денеска,дефинитивно не е достојна замена за во барса,а поготово не за десен бек.
афелајчо ќе го биде,му треба повеќе минути само.
очекувам против бетис да биде во стартниот состав.
--- надополнето ---
Sun 08 May FC Barcelona - RCD EspanyolОдма да ми се кажи дали на 07 мај или пак на 14 мај играте дома, и со кој ?
Sun 15 May FC Barcelona - Deportivo