F
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе сите викаат дека имаат највеќе навивачи во Италија али никад не им е полн стадионот и плус собира просечни 30 000,кога и да видам никад не им е полн тоа е брука за нив!Стварно сте за никаде, луѓето немаат освоено трофеј 5-6 години, а како стојат работите ги чека подолга пауза. Признајте им го барем тоа дека се најпопуларни, мора човек на нешто да се радува. Не се зезам, факт е дека имаат најмногу навивачи во Италија.
Тоа е така зашто е надвор од Торино. Нема врска, имаат најмногу навивачи, тоа е факт, али и нормално е тоа за во Италија кога Милано е поделен на 2 дела, еден за Интер другиот за Милан, додека во Торино далеку повеќе фанови има Јувентус...Абе сите викаат дека имаат највеќе навивачи во Италија али никад не им е полн стадионот и плус собира просечни 30 000,кога и да видам никад не им е полн тоа е брука за нив!
Па играч ко Касано кога не се зима за Италија нормално дека и репрезентацијата ќе биде фејл, такоџе и Тоти фалеше али не се настојуваше и на негово враќање во репрезентацијата а лани во вториот дел од сезоната во супер форма беше.
Со Пепе Липи сакаше да ја одбрани титулата и со Јакинта, каде бе ...
Ја како што знам Деле Алпи им беше надвор од Торино и затоа претходно немале толку публика,сега овој им е блиску и пак немаатТоа е така зашто е надвор од Торино. Нема врска, имаат најмногу навивачи, тоа е факт, али и нормално е тоа за во Италија кога Милано е поделен на 2 дела, еден за Интер другиот за Милан, додека во Торино далеку повеќе фанови има Јувентус...
Ајде, во нешто се најдобри![]()
Torino ima poveke fanovi vo Torino,isto kako i Manchester City od Man Utd vo manchester.Тоа е така зашто е надвор од Торино. Нема врска, имаат најмногу навивачи, тоа е факт, али и нормално е тоа за во Италија кога Милано е поделен на 2 дела, еден за Интер другиот за Милан, додека во Торино далеку повеќе фанови има Јувентус...
Ајде, во нешто се најдобри![]()
И јас сум слушнал дека е вака, не знам дали е останато до ден денес, инаку е нормално пошто Торино беше силна екипа во 50/60тите. Мислам дека имаа некоја авионска несреќа кога беа многу силни...Torino ima poveke fanovi vo Torino,isto kako i Manchester City od Man Utd vo manchester.
On 4 May 1949, after having secured their record fifth back-to-back Serie A title, and on their way home after a friendly match with Benfica in Lisbon, Portugal, the airplane carrying Grande Torino crashed against the Basilica of Superga, on a hill near Turin, killing nearly all the players and managers.[10]И јас сум слушнал дека е вака, не знам дали е останато до ден денес, инаку е нормално пошто Торино беше силна екипа во 50/60тите. Мислам дека имаа некоја авионска несреќа кога беа многу силни...