Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Не се заебавајте, ќе се соберете 2000 и ќе сменат коментатори што работат 10 години таму :) Wake up! Сител што е многу поголема телевизија од Телма го држи Бошко Трпевски кој е анти-коментатор, анти-новинар и анти-талент, вие ќе ги смените коментаторите од Телма? И кого ќе стават кога ќе ги сменат? 5 саглам коментатори нема цела држава...

Не се заебавајте, ќе се соберете 2000 и ќе сменат коментатори што работат 10 години таму :) Wake up! Сител што е многу поголема телевизија од Телма го држи Бошко Трпевски кој е анти-коментатор, анти-новинар и анти-талент, вие ќе ги смените коментаторите од Телма? И кого ќе стават кога ќе ги сменат? 5 саглам коментатори нема цела држава...
abe toa ne deka ke gi smenat,onaka malce remet da im se udri.so da ne znaat da komentiraat 4 recenici gi drvat celo vreme.u nedelata stevo 347826513 pati akza deka quagliarella ke go propusti ostatokot od sezonata.
ili pa doeka igrase nedved koa ke kaze CEHOT NEDVEV mi se kenjase odma u pm.:smir:

Ја незнам што имате против Бране, еден од подобрите коментатори е во земјава ...

п.с. Изборот на утакмици не го прават они, ова ми е потврдено инфо, немаат никаква врска со тоа кој меч ќе оди а кој не на Телма.

Ја незнам што имате против Бране, еден од подобрите коментатори е во земјава ...

п.с. Изборот на утакмици не го прават они, ова ми е потврдено инфо, немаат никаква врска со тоа кој меч ќе оди а кој не на Телма.
Ne e za izborot,ne e ni za brane,za drugite dvajca misiri e grupata,taka pisuva vo infoto.stevo kostovski i toj marjan.zivi legnedi na glupsotite.

Бране е 5 од 5. иако знае ненормално да нервира со тоа неговото иииии хахаааа каков гол сега на дел пиеро; знаел интер да направи од готово вересија.
Стево е онака, коментира напразно, не тупи многу со информации, ептен е опуштен, нема никаква напнатост во него како да коментира 2 баби што плетат.

Не е Бранко спомнат, ама коментаторите се тие што се. ОК, за ремет бива, инаку дека нешто може да се постигне, тоа е невозможно. Инаку во целина, многу лоши коментатори има во МК, типот што кометира ЛШ на канал 5, тој што ги тегне зборовите... Трпевци на Сител... типот што коментираше кошарка исто на Канал 5... а и не само тоа, многу пристрасно се коментира и големо незнаење се покажува, што се рефлектира после и на форумов, пошто наместо да им веруваат на очите, луѓево им веруваат на коментаторите. Еве на пример, да беше некоја важна утакмица оваа денес, очи ќе си извадевме поради моментот кога Златко (за кој верувам дека имаше очаен ден, инаку е подобар од другите) викна дека намерно била вратена топката до Кастелаци и судијата требало да покаже индиректен удар од еден метар. Тоа блага врска немаше, Ранокиа и Матераци се обидуваа да ја исфрлат а голманот можеби и зад линијата ја фати па беше досуден корнер. Ама знам од искуство дека на такви моменти, бурлески сме читале по форумов.

Од тие причини често ме нервира Бранко, кој кога Интер води 2 разлика измислува топла вода у стилот: имаше пенал, ХХХ е оштетен... за демек да биде неутрален, а уствари во тие моменти се претвора во највечи анти-интераш :)

Aбе што се замарате со коментаторите, на Стево треба да му се дади да коментира шах, мада и за таа игра не е толку брз :)

Искрено мене не ми сметаат овие коментатори,а не барам други пошто ке стаат такви ко на Алфа што коментираат Шпанско па сме наебале,ке треба сите да глеаме фудбал на mute. Не зезајте коментаториве на телма се Кока-Кола за другиве коментатори.

Добри се бе овие на Телма не заебавајте. Онај шо е на канал 5, шо е за Барса, мамето мамино негово.

Искрено мене не ми сметаат овие коментатори,а не барам други пошто ке стаат такви ко на Алфа што коментираат Шпанско па сме наебале,ке треба сите да глеаме фудбал на mute. Не зезајте коментаториве на телма се Кока-Кола за другиве коментатори.
не заебаај бе , тие од Алфа се докажано број 1 во државава. Штета е само што немаат асален фудбал за коментирање. Преноси вршат само од Реал и Барса и во двата случаја се' е готово во 25та минута и автоматски после нема муабет, али они ипак се држат и не даваат да се примети дека им е досадно :)

Во некој идеален свет они или би коментирале Англиско или би преминале во Телма со Бранко, а Стево покојникот би работел како чувар на некој национален парк.

Добри се бе овие на Телма не заебавајте. Онај шо е на канал 5, шо е за Барса, мамето мамино негово.
Ја сакам Филе да коментира Барса барем кога ќе испаѓаат да има национална фешта, вака не му фаќаме доволно сеир :)

Mислам дека ни кодот на Да Винчи не бил толку анализиран, сепак испадна дека не е scorpion-kick голов на Кавани, штета, у секој случај, тежок мајндфак е ситуацијава. :)

watch

ajd a ne dieme of topik,ali moramd a akzamd eka edini i ubedlivo najdobar komentator od mk e Ljubisa Nikoliski so komentirase NBA na vremeto uste.coekot znaese i koa idat da kenjaat kosarkarite.

Syn brao za videovo,izglea ke iskoci deka gol na sezonata dal cavani protiv juve a????Ako e stvarno so noga.:smir:

Аман бе го отупевте со тој Кавани дал 3 гола јаки муда :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom