Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Абе ако Кавани ни го зема гзот у неделата немора и вие на темава да не реметите цел месец. И без тоа нервозите ни се големи, коса ми побеле, уште сеир ми фали.

ТЕНК, во моментов за жал не можеме да смислиме тема која е пријатна за фанови на Јувентус... не е до нас... :)

Немој кој ќе му купуе космодоск на Сторари
Абе не ни бранеше Сторари тогаш...

Инаку има доста попријатни теми од поразите на Јуве. На пример победата со Милан на Сан Сиро, па голот на Красич со Лацио во 95 минута итн. Не мора бе само лошото да се спомнува бе мајката:pos2:

Абе ако Кавани ни го зема гзот у неделата немора и вие на темава да не реметите цел месец. И без тоа нервозите ни се големи, коса ми побеле, уште сеир ми фали.
Не беше толку сеир работава колку што беше муабетот за необичниот гол, ретко виден, т.е., '' необичниот '' гол зашто ете излезе дека сепак со глава играл. Ја искрено до сега немам видено таков гол со скоприја-удар, знам дека Игита на времето такви финти правеше али на свој гол и е познат во фудбалот ко оној кој го увезе scorpion kick-от во овој спорт, а некој гол вака да даде не, ете мислев и тоа биднало али ништо.

Не беше толку сеир работава колку што беше муабетот за необичниот гол, ретко виден, т.е., '' необичниот '' гол зашто ете излезе дека сепак со глава играл. Ја искрено до сега немам видено таков гол со скоприја-удар, знам дека Игита на времето такви финти правеше али на свој гол и е познат во фудбалот ко оној кој го увезе scorpion kick-от во овој спорт, а некој гол вака да даде не, ете мислев и тоа биднало али ништо.
Јас имам видено пред некоја година во ЛШ. Можеби и тебе ти текнува на мечот ПСЖ-Порто 2-0. Едно типче со пуцвал фризура даде таков гол. Не можам да го најдам на You tube ама сто посто беше на тој меч.

А, еве го најдов

Ајде навистина мењајте тема ни се налути Тенк... времево денес ладничко, а? :)

--- надополнето ---

Да да, сега ми текна на голчето од Шахтјор, али како и да е реткост се, ене глеам на клипон од Иосоно, 80% и више од тие голови паднале во времето кога џигериците у мода биле. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom