Ја не знам ти што им враќаш на коментарите, кај беше братов од погоре да искоментира дека Боер даде невалиден гол против Бирмингем кога игравме, туку баш сега се јавува? :tv:Имаше пенал, можеше да се суди ама тоа е![]()
Не гледам многу премиер лига, ама овај наптревар го загледав и затоа искоментирав е сеа то што си нервозна е твој проблем.Ама не секирај се, ќе се средит :smir:Ја не знам ти што им враќаш на коментарите, кај беше братов од погоре да искоментира дека Боер даде невалиден гол против Бирмингем кога игравме, туку баш сега се јавува? :tv:
Не е до тоа друже него не сме слепи и ние да викаме дека тоа не беше за пенал, не сме пристрасни до толку.Не гледам многу премиер лига, ама овај наптревар го загледав и затоа искоментирав е сеа то што си нервозна е твој проблем.Ама не секирај се, ќе се средит :smir:
Рафаел имаше тешка повреда, затоа е 10 минути продолжено.Manchester 10 минути продолжение
A кој се повреди...?
И тоа замисли, 10 минути дадоа при резултат 2-3 за Јунајтед :tv:Manchester 10 минути продолжение
A кој се повреди...?
Тоа ми е најчудно во целава приказнаИ тоа замисли, 10 минути дадоа при резултат 2-3 за Јунајтед :tv:
Ме интересира после поразов на Јунајтед каков ќе е коментарот на FantomX кој тврдеше дека Јунајтед ќе е без пораз оваа година :tv:
А каде се гостувањата кај Челзи, Арсенал и Ливерпул :tv:
Како да не се смееш коа читаш вакви блујаници?!?ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ
Берба 2-3
Убиј се.Ме интересира после поразов на Јунајтед каков ќе е коментарот на FantomX кој тврдеше дека Јунајтед ќе е без пораз оваа година :tv:
А каде се гостувањата кај Челзи, Арсенал и Ливерпул :tv: