Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Убиј се.

Па уште ги спомнува ''гостувањата кај Челзи, Арсенал и Ливерпул!'' :tapp:
Е искрено сеа не си преувеличувајте :)
тие гостувања кај Челзи Арсенал и Ливерпул ќе ви бидат далеку потешки него ли Блекпул :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Како да не се смееш коа читаш вакви блујаници?!? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Па секогаш кога ќе напишам ќе победиме обратно е!
Па одсега секогаш ќе правам вакви малери :)
И со Астон Вила беше слично!

Затоа, речи ми фала!

п.с. Или пак може сега да речеш и дека јас не сакам да победува Јунајтед:tv:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Е искрено сеа не си преувеличувајте :)
тие гостувања кај Челзи Арсенал и Ливерпул ќе ви бидат далеку потешки него ли Блекпул :)
Не ми ја сфати поентата, фала Богу дека ќе ни бидат потешки гостувањата против овие 3 тима отколку против Блекпул, ама тоа не значи дека нема да останеме непоразени...

Shity User Name

Is Shitty
Член од
24 декември 2010
Мислења
83
Поени од реакции
8
Од овие Манчестер и тоа колку време им продужуваат, да му е страв на човек измена да направи.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Од овие Манчестер и тоа колку време им продужуваат, да му е страв на човек измена да направи.
Tи гледаше ли бре?? Манчестер дојде во водство до 88ма минута! Оти судијата одма не досуди крај??

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Овој пат беше оправдано..... не за џабе Ферги почна да мафта со рацете да свират крај накај 100-та минута :icon_lol:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
^Поентата е друга, дека навивач на Јунајтед и со 5-0 да губат на полувреме никогаш не смее предвреме да зборува за пораз !

G

Gray Foxx

Гостин
Па секогаш кога ќе напишам ќе победиме обратно е!
Па одсега секогаш ќе правам вакви малери :)
И со Астон Вила беше слично!

Затоа, речи ми фала!

п.с. Или пак може сега да речеш и дека јас не сакам да победува Јунајтед:tv:
Искрено ме вреѓаш со вакви бедни постови ака Давор!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Не ми ја сфати поентата, фала Богу дека ќе ни бидат потешки гостувањата против овие 3 тима отколку против Блекпул, ама тоа не значи дека нема да останеме непоразени...
Ако не изгубите од некој од овие 3 тима тогаш нема од никој друг :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
^Поентата е друга, дека навивач на Јунајтед и со 5-0 да губат на полувреме никогаш не смее предвреме да зборува за пораз !
Еве искрено јас денес прв пат на полувреме кога губел Јунајтед си помислив дека скоро нема шанса да тепат.. (Нормално, тоа навивачкото ме тераше потајно да се надевам на победа, ама се плашев да не е само надеж и си реков поарно да се помирам, помалце мака да ми е за изгубените 2 или 3 поени) Додека беше 1:0, бев уверен оти ќе тепат, на 2:0 нели е нормално да помисли човек сега овие со 15 души пред голман, оди дај им 3 гола..а ем играта на Манчестер беше слаба.. Ама ете, Блекпул пак колку-толку напаѓаа.. Ферги направи неверојатни смени и секоја му чест за тоа.. И Јунајтед се разигра, нападна и победи.. Подобро чувство од ваква победа, искрено нема...

А за дечкото со продолжението, излеа не ни виде оти голманот на Блекпул лежеше 3 минути и Рафаел уште 10 после...

П.С.(да не бидам оф): Честито финале во КК на Арсенал..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
^^^:pos2:,
Малери фрла бе,исто ко и Македонец7.:jaj:

--- надополнето ---

Еве искрено јас денес прв пат на полувреме кога губел Јунајтед си помислив дека скоро нема шанса да тепат.. (Нормално, тоа навивачкото ме тераше потајно да се надевам на победа, ама се плашев да не е само надеж и си реков поарно да се помирам, помалце мака да ми е за изгубените 2 или 3 поени) Додека беше 1:0, бев уверен оти ќе тепат, на 2:0 нели е нормално да помисли човек сега овие со 15 души пред голман, оди дај им 3 гола..а ем играта на Манчестер беше слаба.. Ама ете, Блекпул пак колку-толку напаѓаа.. Ферги направи неверојатни смени и секоја му чест за тоа.. И Јунајтед се разигра, нападна и победи.. Подобро чувство од ваква победа, искрено нема...

А за дечкото со продолжението, излеа не ни виде оти голманот на Блекпул лежеше 3 минути и Рафаел уште 10 после...

П.С.(да не бидам оф): Честито финале во КК на Арсенал..
Aко ги имаш гледано,никогаш не се бранаат си сите играчи назад,бар кога јас ги имам гледано.А вечерва ги гледав првите 15 минути од натпреварот,а и првите 15 од второто полувреме и грев е да кажеш дека се бранеле.:smir: Плус, и незнаат да се бранат,скоро а секој натпревар дават гол,ама тешко стигаат до победа оти примат доста голови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom