Како и многу пати со тебе, не се разбираме. Ретко која статија од гол.ком ја читам цела. Во случајов конкретен, мислев на насловот: „Челзи прво треба да мисли како да победи два натпревари по ред пред да зборува за титула“. Околу повредите кажав претходно, и не се согласувам со Дрогба, еве да се доизјаснам.
Јунајтед беше на то високо ниво на кое беше со Роналдо и Тевез. Без нив, очигледно дека беше отприлика на нивото на минатосезонскиот Челзи, за нијанса послаб можеби. Значи оттука тргнуваме за сезонава: Челзи ги пушти тие петтмина со само две замени, а Јунајтед се засили со Ернандез. Исчитај го овај параграф неколку пати и се надевам дека КОНЕЧНО ќе видиш и кај е еден од проблемите на Челзи кој се влечи од финалето на ЛШ во Москва и нема да трујаш со глупости.
Ти ми кажуваш АКО ИГРААТ, јас ти кажувам дека тие НЕ ИГРААТ. Шо не ти е јасно пак?
Летото кажав дека Манчестер Јунајтед, Ливерпул и Челзи подеднакво ќе се борат за титула, Арсенал не го коментирам оти е многу непредвидлив, а од Сити чекам да видам дали ќе станат тим. Очигледно за Ливерпул дебело промашив, а и не бев единствен, ама другово не гледам шо е проблем.
Уште ко рече дека Ливерпул има шанси за титула (додуша можи и во право си до негде, и Македонија има шанси да влези во ЕУ во 2011, најкасно 12та) се прашував дали да те перцепирам сериозно, ама испади ко ова болдираново не ти помагаат воопшто.
За тебе разликата е тоа шо играч со срце е коњ кој игра за Манчестер Јунајтед. И јас то го нареков недијагностицираност, се лутел некој или не.
Добро, да знам шо треба Дрогба да му напрај на копилето гадно криминално кое Фергусон го спаси од затвор. Ќе најдам начин да му пренесам. Онака, Дрогба од срце да врати...
Ќе се цитирам...
„Уште ко рече дека Ливерпул има шанси за титула (додуша можи и во право си до негде, и Македонија има шанси да влези во ЕУ во 2011, најкасно 12та) се прашував дали да те перцепирам сериозно, ама испади ко ова болдираново не ти помагаат воопшто.“