Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не ми е јасно како заводиле Блекпул, ама офсајд стапиците во второто полувреме им вриштат. Уште 2-3 можеа досега, ама и до крај да примат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имаше пенал, можеше да се суди ама тоа е:toe:
Ја не знам ти што им враќаш на коментарите, кај беше братов од погоре да искоментира дека Боер даде невалиден гол против Бирмингем кога игравме, туку баш сега се јавува? :tv:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Ја не знам ти што им враќаш на коментарите, кај беше братов од погоре да искоментира дека Боер даде невалиден гол против Бирмингем кога игравме, туку баш сега се јавува? :tv:
Не гледам многу премиер лига, ама овај наптревар го загледав и затоа искоментирав е сеа то што си нервозна е твој проблем.Ама не секирај се, ќе се средит :smir:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ

Берба 2-3

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не гледам многу премиер лига, ама овај наптревар го загледав и затоа искоментирав е сеа то што си нервозна е твој проблем.Ама не секирај се, ќе се средит :smir:
Не е до тоа друже него не сме слепи и ние да викаме дека тоа не беше за пенал, не сме пристрасни до толку.

В

Вори

Гостин
СоулКолектор беше во право до пред едно време.Ова станува смешно јеботе...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Еден другар ја играше 1 у 2 околу 30 коеф. за 1000ка

G

Gray Foxx

Гостин
Ме интересира после поразов на Јунајтед каков ќе е коментарот на FantomX кој тврдеше дека Јунајтед ќе е без пораз оваа година :tv:

А каде се гостувањата кај Челзи, Арсенал и Ливерпул :tv:
ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ

Берба 2-3
Како да не се смееш коа читаш вакви блујаници?!? :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Ме интересира после поразов на Јунајтед каков ќе е коментарот на FantomX кој тврдеше дека Јунајтед ќе е без пораз оваа година :tv:

А каде се гостувањата кај Челзи, Арсенал и Ливерпул :tv:
Убиј се.

Па уште ги спомнува ''гостувањата кај Челзи, Арсенал и Ливерпул!'' :tapp:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
ферги е најјак во моменти како денеска, кога манчестер се враќа од негатива во водство...посебно на третиот гол мислам хахах...најјак е :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom