Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Манчестер се најдобри,имаат титули и историја.

Завршено!
Ти не си свесен сине колку твој Манчестер е слаб,заради тоа што останатите ко Челзи,Ливерпул и Арсенал се мизерни.
Одлучи се бе веќе, мајка му стара, 100 мислења смени во рок од 2 дена.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И пак ќе речам.Не е подигнат ни квалитетот на послабите екипи,колку што се мизерни и патетични појаките екипи.Па сфати како сакаш ти.

Дојде време Волвс и Сандерленд да го тепаат Челзи,дојде време ВБА да го тепа Арсенал,дојде време Ливерпул да губи од кого стигне....
Таа сезона посебно ме иритира коо некој има да каже нешто лошо за екипите шо играат со срце. Дојде време Сандерленд и ВБА да ги тепат Арсенал и Челзи? Па баш ме брига за името на клуубо, види ги играчето, види кој фудбал го играат. И лани и таа година Сандерленд ги клеца големите, сите до 1! А види на коо место завршува. Ливерпул е у некоја си криза и неможе да излезе, Арсенал е добар, поопасен од година у година, Челзи неможе 10 години да возе со тие играче, а Јунајтед не играа за публиката, туку за бодовите, почеки уште еден месец па ќе правеме маабет за Јунајтед. Другите екипи, види ги как играат Болтон, ВБА, па и Стоук, без респект спрема никој, се борат как кучина. Тука паднаа и Астон Вила и Евертон. Астон Вила е деформисана, имат и они некои проблеми, ама против големите се стандардно опасни. Мојс неможе цело време и он со исти играче да игра, на страна шо сите сезони оде со една иста стратегија, па таа година екипите как ВБА, Сандерленд, Болтон го зајбават. За разлика он нашата лига, шо има интересно у Шпанија, шо има толко квалитетно? Јесте, Барса е врв моментално у свето, ама у директен дуел со Јунајтед, Арсенал, па и Челзи неможам да кажам оти ќе растура. Кој е тој Реал? Ако гледаме по тва колку од Англиските екипи ке отпаднат, од кој, и на кој начин, кажи ми зашо Реал толко време нее поминал 1/8 финале? Шо е останало за другите шпански екипи? У Шпанија никој не гледа фудбал, ке оде Реал на госте кај Сарагоса (пази, тај Реал шо нее моќен у ЛШ) и сите знаат кој ке ги зема 3те бода. Единствено интересно и квалитето е (колку?) Барса-Реал, нели тука се решава шампионо у Шпанија. Барса на страна, посебна приказна, јаки се стварно, ама у другите шпански екипи јас не гледам ништо посебно. Да им ги пуштеме Сандерленд и ВБА, ке се борат со Реал за 2 место. :)

И шо е Јунајтед помизерен, од дека Јунајтед е слаб, по шо го гледаш ти тва? Шо ги тепа едвај ВБА со 2-1? Тва ли е мерило? :) За разлика од лани, Јунајтед ништо нее ослабнен, само појачен, а за информации од лани, обрати се во фан клуб Mилан :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Кога ќе се врати Валенсија, онака поштено со Арсенал ќе се бориме за титулата...како во старите добри времиња :) Некако работите си дојдоа на свое во ПЛ...Со исклучок на Ливерпул, но мислам дека наскоро ќе се подигнат...Шити се готови, губат бодови, се тепаат меѓусебе...катастрофа.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Готови се,2-ри се у п.м. :tv:

Е за вакво "плачење" зборам драги мои ман ју фанови. :)
Епа брат и твојот тим да го плеска некој како што нас не плеска Сити, 3 пати годишно, и твојот тим да губи титули од најголемиот градски ривал како што ние губиме од Сити... и ти би плачел!

Уствари што зборувам јас, навивач на Милан си бил... :pos:

Ебете се у гз Сити, и сите играчи на светов да ги земете пак ќе му гледате во тил на Манчестер Јунајтед!

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Кога ќе се врати Валенсија, онака поштено со Арсенал ќе се бориме за титулата...како во старите добри времиња :) Некако работите си дојдоа на свое во ПЛ...Со исклучок на Ливерпул, но мислам дека наскоро ќе се подигнат...Шити се готови, губат бодови, се тепаат меѓусебе...катастрофа.
Никаде не се подигаат. Тие не ги подига свети Петар. Дури 9 порази до сега, каде им е крајот...

--- надополнето ---

Зошто плачење?
Со кој сака ќе се кладам (аватар/потпис), дека не завршуваат во први 4.
Ќе завршат у првите 4. Едно 90 насто сум сигурен.

P

PewDiePie

Гостин
МАН ЈУ дома на мајка ти, не на мене :)
Оф море нејќам казнени поени глупости ама со оглед на тоа дека спомињаш тоа што не треба се надевам дека ќе си бидеш санкциониран соодветно. :helou:

Нека припазат модераторите кој кого навредил прв. Поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
5то место :icon_mrgr
Они се 5то место и Ливерпул тонат затоа што масоните и кралицата се умешани и сакаат Манчестер да е шампион, не зошто они биле слаби. Манчестер не е никако јак. Ни под точка разлог.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom