Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Али мора да признаеш дека имаш гледано и подруг Јунајтед, така ? Јас барем имам гледано каде каде подобар Јунајтед од овој... Но, таа „топ форма“ како што реков, заборавив преге наводници, е релативна работа... Ете ти викаш дека се игра колку да се добие, но Јунајтед и неколку пати оваа година, „изгуби“ бодови од добиена утакмица... Јас исто прв пат тоа го гледав... Значи, муабетот ми беше дека сме гледале далеку подобар Јунајтед, пред неколку години... И Венгер направи 8 измени, после мечот со Челзи, 5 направи за мечот со Челзи, но тоа е тоа..
Изгуби бодови од добиена утакмица и спаси бодови од изгубена утакмица :)

Фала Богу дека имам гледано и друг Јунајтед, меѓутоа со овие играчи филозофијата е таква и повеќе ми се допаѓа овој Јунајтед кога секој може да даде гол, од Евра до Чичарито отколку да се сконцентрираме на еден играч - Роналдо, Руд, Руни лани и сл. :))))

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Spanija ima samo 2 tima i toa e toa, drugoto e boranija!
So toa ne moze da bide pokvalitetna od angliskata!

E sega ako gi zemes samo real i barsa da gi sporedis so cela angliska, togas spanska liga e podobra :tv:
Мене пак, ми се чини дека денешен Виљареал, или Атлетико, или пак, валенсија ... да игра во Премиер, ќе ги разлупа сите ... така да. Сепак, Шпанија излегува на Средоземно море ...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Spanija ima samo 2 tima i toa e toa, drugoto e boranija!
So toa ne moze da bide pokvalitetna od angliskata!

E sega ako gi zemes samo real i barsa da gi sporedis so cela angliska, togas spanska liga e podobra :tv:
Атлетико Мадрид да не не е појак од Челси :D Или Виљареал=Тотенем, или Ливерпул=Севиља
моментално ;)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Мене пак, ми се чини дека денешен Виљареал, или Атлетико, или пак, валенсија ... да игра во Премиер, ќе ги разлупа сите ... така да. Сепак, Шпанија излегува на Средоземно море ...
Se gleda i po toa kolku timovi od ligite igraat vo LS! Kolku igraat od Spanija?
Viljareal e jak za Dinamo Zagreb i PAOK, za englezite ke pocekame!

Атлетико Мадрид да не не е појак од Челси :D Или Виљареал=Тотенем, или Ливерпул=Севиља
моментално ;)
Momentalno e momentalno, da se igra nokaut utakmica mislam deka ke e podrugo!

Viljareal podobar od Totnem :pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Изгуби бодови од добиена утакмица и спаси бодови од изгубена утакмица :)

Фала Богу дека имам гледано и друг Јунајтед, меѓутоа со овие играчи филозофијата е таква и повеќе ми се допаѓа овој Јунајтед кога секој може да даде гол, од Евра до Чичарито отколку да се сконцентрираме на еден играч - Роналдо, Руд, Руни лани и сл. :))))
Исто, се сложувам, иако некогаш било поинаку каде на пример не би ме чудело тоа второто, да се вадат од избуена ситуација и сл... Минатото е минато, иднината е иднина... Сегашноста е Манчестер Јунајтед и прво место на ПЛ... Уживајте...

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Не бе, прејак е Тотенхем. Каков Виљареал. Едино Барса ако може да му парира, зависи од Благоја велшкиот како ќе биде расположен ...

П.С.
Ливерпул ондак, е јак за работнички и Ринија, ако е Виљареал за Динамо. Мери сега ...

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не бе, прејак е Тотенхем. Каков Виљареал. Едино Барса ако може да му парира, зависи од Благоја велшкиот како ќе биде расположен ...

П.С.
Ливерпул ондак, е јак за работнички и Ринија, ако е Виљареал за Динамо. Мери сега ...
Edino Barsa vredi od spanija vo momentov, drugoto e shit!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913

П.С.
Комши, имаш тема за овој муабет.. Немора тука да ги мерите алатите..

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Edino Barsa vredi od spanija vo momentov, drugoto e shit!
Aбе знаеш дека џабе се сите муабети на „оваа“ тема. Ако само Барса вреди во Шпањолска, тоа значи дека абрем еден тим вреди во Шпањолска, за разлика од Енглеска, џе нема нити један (ако веќе ја отера конверзацијата во таа инфантилна насока).

Крај краева, Средоземно е топло море. Како тргнала работава, побргу играч (заради жена му) ќе потпише за Малага, за да се сунча, него за Ливерпул, да носи капут и чадор и да биде пред испаѓање :)

В

Вори

Гостин
моментално ;)
Не е.Сега да се игра утакмица Челзи-Атлетико,јас сум сигурен дека Челзи ќе ги здрви.

Тотенхем игра во ЛШ моментално,за информација.И го тепа европскиот шампион еднаш,а на Меаца му даде 3 гола.

Ете не мора Ливерпул да го споредуваш,ете го Сити.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom