Да, од тука. И кај што ќе го симнеш шачот кликаш два пати, стискаш run мислам беше и автоматски си ја наоѓа играта и се инсталира.http://www.footballmanager.com/news/www.footballmanager.com/patches
само да прашам...најверојатно од овде ги симнувате, од официлајната страница? И второ, како се инсталираше во играта?
Мене рандом ми искача таква порака, и ако не сум зачувал ми почнува од почеток. Ама не значи дека секогаш на ист датум се појавува, и никако да го напраам.знае ли некој до што може да е проблемот кога и да започнам да играм со маќедонска лига и играм 3,5 години (сезони) со еден тим и стално ми излегува потоа краш дамп дали некој го имал тој проблем и го решил ?
па тражев нешто по форум али некако неможам да го употребам пише да одам на гаме лист па пропортис па локал нешто тамо али неможам да најдам точноМене рандом ми искача таква порака, и ако не сум зачувал ми почнува од почеток. Ама не значи дека секогаш на ист датум се појавува, и никако да го напраам.
нема суден ден туку од кога ќе се појави прв пат и потоа на секој 3 недели некаде нон стоп излегува краш дамп додека не го оставам тој клуб и заминам во друг или сум слободенпробај со одморд да го прескокнеш судниот ден![]()
Некој најде нешто?Дали можете да ми дадете некоја страна за скиној. Јас ја знам самоама не се баш нешто таму скинојте. Дали може некој да ми даде некоја друга страна. Фала однапред.Код:оваа
Класика. Атлетик Билбао. Не смееш да купуваш играчи кои не се Баскијци. Одличен предизвик.Ај некој нека ми даде некој интересен предлог со кој да играм пука од досада??????????
Само да не се следниве екипи:Реал,Вардар,Интер,Борусија,Арсенал
Ако има некој интересен предлог нека ми каже незнам со кој да играм :jaj::jaj:
Играј со Ајакс :wink: Јас одиграв 3 години со нив па направив трансвер во Јуве уште 6 сезони али во Ајакс е доста занимливо.Ако сакаш во посилниве лиги некој просечен тим земи ја Фиорентина а и со Леверкузен е доста интересно.Ај некој нека ми даде некој интересен предлог со кој да играм пука од досада??????????
мислам дека не...но можеш вака-make an offer--->цената---->transfer date (end of season) и така играчот ќе ти се префрли за следната сезона а и ќе добие искуство во лигатаПрашање,дали можеш да купиш нон еу играч ако истото лето преминал во тим од твојата лига а тебе веќе ти е потполнето нон еу местото за таа сезона ?
Рома- без многу пари за трансфери но сепак имаш кредит да продадеш неколкуминаАј некој нека ми даде некој интересен предлог со кој да играм пука од досада??????????