Football Manager 2011

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.725
Знае некој дали може да смени database-от во текот или по завршувањето на некоја сезона?На пр. имав small database сo селектирани само англиските лиги и сеа да додадам некоја друга лига за менаџирање.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.930
Поени од реакции
30.905
Ќе може некој да ми прати торрент од играва во инбокс и тоа пачови шо треба да се стават?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дали некој знае зошто не сака да ми ја отвори сочуваната игра ? ми вика Saved game could not be loaded. Многу ми е криво со Тотенхем усште 4 кола до крај второ место сум...

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Па може све да биде да си ставил некој абдејт да си избришал да си го преместил и така натаму

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.930
Поени од реакции
30.905
Ќе може некој да ми прати торрент од играва во инбокс и тоа пачови шо треба да се стават?
Ок, читав постари постови и ја ставив таа од замунда да ми се симне reloaded, сеа кој пачови да ги симнам дај пратете по порака.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ок, читав постари постови и ја ставив таа од замунда да ми се симне reloaded, сеа кој пачови да ги симнам дај пратете по порака.
Тапа ми е нетот, пиши на гугл Football Manager 11 patch 11.3 и ќе ти даде линк. Или па fm-base.co.uk ќе се снајдеш.

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.930
Поени од реакции
30.905
F

FilipMacedon

Гостин
Ај некој љубезен да ми го прати македонскиот пач,давам зеленко...поздрав :)

Член од
11 април 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
ме интересира дали може да додадам нова лига каде би бил трененр во некој клуп од та лига бидејќи имам напочетокот селектирано само шпанска прва и втора а сум 2018 и сеа мка ми е да почвам од почеток

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
^ не можеш :) тоа е заебано или цепај понатаму или почнувај нова

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
Дали некој знае зошто не сака да ми ја отвори сочуваната игра ? ми вика Saved game could not be loaded. Многу ми е криво со Тотенхем усште 4 кола до крај второ место сум...
мислам дека нема да можеш никако да ја поправиш а тоа е најчесто поради тоа што играва си ја пуштил да се снима и си излегол не си дочекал до крај или струја е снемало и тоа е затоа се снима по 2 пати најмалку мислам на 2 места ми се има и мене случувано од порано тоа

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.497
Поени од реакции
10.254
Абе ја симнав,али незнам како да ја иснаталирам у п.м.
Ај некој шо сака нека напише овде,или у ПП едно мало рефератче каде што ќе ми објасни се.Благодарам.

TwiNNeR

Повеќе читам, помалку пишувам
Член од
1 декември 2009
Мислења
191
Поени од реакции
136
Таман ја симнав, ја инсталирав, и кога ја упалив, мнооогу ми сецкаше (не ми ја фати) :S

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Луѓе дај предложете некој Trequarista добар за да земам со Партизан играм

Kajgana Shop

На врв Bottom