Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој дали може да смени database-от во текот или по завршувањето на некоја сезона?На пр. имав small database сo селектирани само англиските лиги и сеа да додадам некоја друга лига за менаџирање.

Ќе може некој да ми прати торрент од играва во инбокс и тоа пачови шо треба да се стават?

Дали некој знае зошто не сака да ми ја отвори сочуваната игра ? ми вика Saved game could not be loaded. Многу ми е криво со Тотенхем усште 4 кола до крај второ место сум...

Па може све да биде да си ставил некој абдејт да си избришал да си го преместил и така натаму

Ќе може некој да ми прати торрент од играва во инбокс и тоа пачови шо треба да се стават?
Ок, читав постари постови и ја ставив таа од замунда да ми се симне reloaded, сеа кој пачови да ги симнам дај пратете по порака.

Ок, читав постари постови и ја ставив таа од замунда да ми се симне reloaded, сеа кој пачови да ги симнам дај пратете по порака.

Тапа ми е нетот, пиши на гугл Football Manager 11 patch 11.3 и ќе ти даде линк. Или па fm-base.co.uk ќе се снајдеш.

Ај некој љубезен да ми го прати македонскиот пач,давам зеленко...поздрав :)

ме интересира дали може да додадам нова лига каде би бил трененр во некој клуп од та лига бидејќи имам напочетокот селектирано само шпанска прва и втора а сум 2018 и сеа мка ми е да почвам од почеток

^ не можеш :) тоа е заебано или цепај понатаму или почнувај нова

Дали некој знае зошто не сака да ми ја отвори сочуваната игра ? ми вика Saved game could not be loaded. Многу ми е криво со Тотенхем усште 4 кола до крај второ место сум...

мислам дека нема да можеш никако да ја поправиш а тоа е најчесто поради тоа што играва си ја пуштил да се снима и си излегол не си дочекал до крај или струја е снемало и тоа е затоа се снима по 2 пати најмалку мислам на 2 места ми се има и мене случувано од порано тоа

Абе ја симнав,али незнам како да ја иснаталирам у п.м.
Ај некој шо сака нека напише овде,или у ПП едно мало рефератче каде што ќе ми објасни се.Благодарам.

Таман ја симнав, ја инсталирав, и кога ја упалив, мнооогу ми сецкаше (не ми ја фати) :S

Луѓе дај предложете некој Trequarista добар за да земам со Партизан играм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom