Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Се двоумев и јас меѓу Дортмунд и Билбао, ваљда ќе почнам со Билбао само пачот да излезит. Бтв во search кај nationality мислам и Баскиец мојт да се одберит па ти ги дават сите баскијци.

ednas prasav i nikoj ne mi odgovori,aj ce probam pak. posle nekolku sezoni pocnuvaat da mi se risat training schedules,i nikako ne mozam da gi sredam i kaj workload mi pisuva none.koga ce odberam nekoj igrac i koga kaj nego ke odam na training paga igrata i mi pisuva fm2011 has stoped working.osven toa nemam drugi problemi no bez treninzi ne mozam da igram.dali na nekoj mu se ima sluceno nesto slicno i dali znae resenie za ova ?
alooooooooooooooo ke se najde li nekoj da mi odgovore na postot,ili treba sekoa den edno isto da postiram ????

^ Мене ова не ми се случило до сега, прв пат слушам за такво нешто.

ПС
Новиот пач и дефинитивно ќе излезе во текот на неделава. :vozbud:

alooooooooooooooo ke se najde li nekoj da mi odgovore na postot,ili treba sekoa den edno isto da postiram ????

до играта е. нешто се има избришано при инстал или при симнувањето затоа се гаси. во никој случај не ти е до пц. сепак, пиратка е нели, не е оригинално цд :D

--- надополнето ---

а шо треба да има во новиот пач?

знае ли некој дали може преку интернет мрежно да играм со другар ми

Download Patch 11.3 - (PC Byteshield)
или

Download Patch 11.3 (PC Disc)

вчера почнав со портсмут :) сега со пачов ќе видиме

Имав no cd crack ама откако ја patch-ував играта сеа пак ми вика insert your CD.Го симињам кракот пак ама не ми го дава пачот (гррррр:nenene:)
Помош??

Download Patch 11.3 (PC Disc)
ова го турна?

Имав no cd crack ама откако ја patch-ував играта сеа пак ми вика insert your CD.Го симињам кракот пак ама не ми го дава пачот (гррррр:nenene:)
Помош??

Ваљда имаш крак за постариот пач, за овој новиов денес што излезе сеуште нема no-cd крак, би требало да има деновиве.

Епа ќе се помачам утре да го најдам ЦД-то,ако не ќе почекам да излезе кракот па ќе го симнам, не се брзам.
Иначе пачов само ги трансферира играчите или има мења оценки итн???

Само што ја симнав играта, имам пред тоа играно PES Master League и ми стана досадна и решив оваа да почнам да ја играм... Од каде да почнам, што ќе ми препорачате како почетник, фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom