alooooooooooooooo ke se najde li nekoj da mi odgovore na postot,ili treba sekoa den edno isto da postiram ????ednas prasav i nikoj ne mi odgovori,aj ce probam pak. posle nekolku sezoni pocnuvaat da mi se risat training schedules,i nikako ne mozam da gi sredam i kaj workload mi pisuva none.koga ce odberam nekoj igrac i koga kaj nego ke odam na training paga igrata i mi pisuva fm2011 has stoped working.osven toa nemam drugi problemi no bez treninzi ne mozam da igram.dali na nekoj mu se ima sluceno nesto slicno i dali znae resenie za ova ?
до играта е. нешто се има избришано при инстал или при симнувањето затоа се гаси. во никој случај не ти е до пц. сепак, пиратка е нели, не е оригинално цдalooooooooooooooo ke se najde li nekoj da mi odgovore na postot,ili treba sekoa den edno isto da postiram ????
Трансфери, и поправање на некои багови.а шо треба да има во новиот пач?
Ваљда имаш крак за постариот пач, за овој новиов денес што излезе сеуште нема no-cd крак, би требало да има деновиве.Имав no cd crack ама откако ја patch-ував играта сеа пак ми вика insert your CD.Го симињам кракот пак ама не ми го дава пачот (гррррр:nenene
Помош??
Да, за ВиндоусDownload Patch 11.3 (PC Disc)
ова го турна?