Football Manager 2011

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Се двоумев и јас меѓу Дортмунд и Билбао, ваљда ќе почнам со Билбао само пачот да излезит. Бтв во search кај nationality мислам и Баскиец мојт да се одберит па ти ги дават сите баскијци.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.416
Поени од реакции
9.741
ednas prasav i nikoj ne mi odgovori,aj ce probam pak. posle nekolku sezoni pocnuvaat da mi se risat training schedules,i nikako ne mozam da gi sredam i kaj workload mi pisuva none.koga ce odberam nekoj igrac i koga kaj nego ke odam na training paga igrata i mi pisuva fm2011 has stoped working.osven toa nemam drugi problemi no bez treninzi ne mozam da igram.dali na nekoj mu se ima sluceno nesto slicno i dali znae resenie za ova ?
alooooooooooooooo ke se najde li nekoj da mi odgovore na postot,ili treba sekoa den edno isto da postiram ????

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
^ Мене ова не ми се случило до сега, прв пат слушам за такво нешто.

ПС
Новиот пач и дефинитивно ќе излезе во текот на неделава. :vozbud:

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
alooooooooooooooo ke se najde li nekoj da mi odgovore na postot,ili treba sekoa den edno isto da postiram ????
до играта е. нешто се има избришано при инстал или при симнувањето затоа се гаси. во никој случај не ти е до пц. сепак, пиратка е нели, не е оригинално цд :D

--- надополнето ---

а шо треба да има во новиот пач?

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
знае ли некој дали може преку интернет мрежно да играм со другар ми

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Download Patch 11.3 - (PC Byteshield)
или

Download Patch 11.3 (PC Disc)

вчера почнав со портсмут :) сега со пачов ќе видиме

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Имав no cd crack ама откако ја patch-ував играта сеа пак ми вика insert your CD.Го симињам кракот пак ама не ми го дава пачот (гррррр:nenene:)
Помош??

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Download Patch 11.3 (PC Disc)
ова го турна?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
Имав no cd crack ама откако ја patch-ував играта сеа пак ми вика insert your CD.Го симињам кракот пак ама не ми го дава пачот (гррррр:nenene:)
Помош??
Ваљда имаш крак за постариот пач, за овој новиов денес што излезе сеуште нема no-cd крак, би требало да има деновиве.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Епа ќе се помачам утре да го најдам ЦД-то,ако не ќе почекам да излезе кракот па ќе го симнам, не се брзам.
Иначе пачов само ги трансферира играчите или има мења оценки итн???

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Само што ја симнав играта, имам пред тоа играно PES Master League и ми стана досадна и решив оваа да почнам да ја играм... Од каде да почнам, што ќе ми препорачате како почетник, фала.

Kajgana Shop

На врв Bottom