Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе има ли чаре за ова шо ми се гаси играва коа ке кликнам на некој играч? шо да се праи... барав на нет нешо решење за ова краш дампс..ама некако слабо или jac неможам да се снајдам.. Иначе ја иам онаа првата руската... :Ѕ Any help ? :/

Абе луѓе има ли чаре за ова шо ми се гаси играва коа ке кликнам на некој играч? шо да се праи... барав на нет нешо решење за ова краш дампс..ама некако слабо или jac неможам да се снајдам.. Иначе ја иам онаа првата руската... :Ѕ Any help ? :/

Чаре да си ја баталиш руската, симни си ја од Reloaded со се пач и крак и играј си ја како човек.

Чаре да си ја баталиш руската, симни си ја од Reloaded со се пач и крак и играј си ја како човек.
аха.. а ќе можам да ја лоадирам старата сејфувана игра или одново ќе треба? :/

Пишано е поназад, ке можеш.

А треба нешто крак за новиов пач, или само треба да се симне, да се инсталира и ќе може дас е игра?

И ако знае некој кој се промените во пачов.

Има некој квар во играва, дефинитивно. Од кога ќе поминат скоро 2 месеца во играта ми се гаси и го покажува тој Ерор репорт. Веќе 3 пати до сега. Има некое чаре, или да се откажам од пасијата? :)

AstonVillavFCBayernSplitView.png

Добар почеток на сезона :)

Има некој квар во играва, дефинитивно. Од кога ќе поминат скоро 2 месеца во играта ми се гаси и го покажува тој Ерор репорт. Веќе 3 пати до сега. Има некое чаре, или да се откажам од пасијата? :)

Проба со 'Go on holiday' да го прескокаш D-DAY? :)

А треба нешто крак за новиов пач, или само треба да се симне, да се инсталира и ќе може дас е игра?

И ако знае некој кој се промените во пачов.

Јас не знам дали ќе го sимнам овој пач, најверојатно ќе го чекам последниот 11.3 во јануари што ќе излезе. А за овој не би требало крак да има, уште е рано, ама би требало деновиве да има од Reloaded.

Јас не знам дали ќе го sимнам овој пач, најверојатно ќе го чекам последниот 11.3 во јануари што ќе излезе. А за овој не би требало крак да има, уште е рано, ама би требало деновиве да има од Reloaded.
Исто и ја ке направам од неколку причини.
1. Пак ке мора твикови на тактика да правам зашто од пач во пач тоа е неопходно, тактика од претходен пач ретко пасува на нов.
2. На официјалниот SI форум видов бајаги пријави за крашови со новиов пач, па не би ризикувал, и онака после Јануари излага новиот финален пач, башка во истиот ке бидат вметнати и трансферите од зимскиот преоден рок и то је то.

Внимавајте, со новиов пач 11.2 , оние што ги имаат лоадирано сите лиги, посебно полската, нема да ви работи сејвот!

Ја го инсталирав и поминав веќе месец на играта со новиот пач. Не сум имал никакви проблеми до сеа, пу пу да не ја урочам :)

Најдов баг :)
Онака си викам ај ќе ги ставам сите играчи у напад и голман (имав сејвувано претходно) да видам што ќе се случи.
Си поминаа 90 минути 0-0 заврши .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom