Football Manager 2011

Член од
7 декември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
1
Ja втора сезона со Вардар влегов лига европа ( Спарта ме елиминираше лш, историјата се повторува :) ) Нерешено со Херевен на гости и 1:4 од Ленс дома изгубив:kesa:.
Прва сезона купив еден француз W. Niflore за 26k , а втора го шитнав за 2.2 мил.:nesvest:.

--- надополнето ---

И цело време се карам со бенитез:toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.335
Втора сезона со Дортмунд ( 2011-2012 ), триплете манија :) со, по мои стандарди, просечен тим:

И првата сезона такоџе освоив али имав проблеми бидејќи ја уходував тактиката за да биде аналогна на тимов кој беше очаен на бековски позиции а и во средина и напад, вторава сезона без проблем ја освоив, 10+ ја терав цела па пред дуелите со Јунајтед, Тотенхем во ЛШ а и пред финалето, терав Со втор тим па избилдав неколку порази али битно Баерн гости такоџе со втора екипа зашто требаше да го играм реваншот со Јунајтед ( не ми играа Дијара, Хумелс, Суботич, Илсињо, Бариос, Саихин, Витсел, Санчез ) ги тепав 0-1 и заверив титула, Ханданович искина на тој меч.

Финале куп, луд меч :), такоџе, не ми играа тие под погоре плус и левиот бек, 85% втор тим терав зашто ми беше страв некој да не го изеде за финалето.

За ова неам некој коментар, ги побив, Касиљас да не беше и петарда ке удрев, а као почна да брани убеден бев дека гол нема шанса да дадат '' моиве '', и онака цела сезона беше to good to be true па си реков редно е од Реал да го јадам ( една од најаки екипи у играва ).

Роуд ту Минхен ( таму се играше финалето, коинциденција, и у реалноста кога последен пат освоија Дортмунд ЛШ во тој град истераа ), без пораз, двомечот со Јунајтед, поготово реваншот ми е една од најлудите утакмици што сум ги истерал, 1-0 водев, 2-1 ми прават у 40та во прво, 42ра израмнив, пред крај на прво 3-2, и после второ ги потопив. Иначе клуч може тука беше првиот меч, на 1-1 ( 1-0 водев ) Руни доби црвен, пред крај на меч дадоа гол за 2-1.

Tрансфери прва година, ништо посебно, освен Илсињо за кој се '' поебав '', го знам играчов али барав напаѓач а не десен бек а типов незнам како али сум го приметил ко ST, а ми требаше некој за таму поагилен ко Бариос, али ... :)
Kaко и да е, ко кец на десетка ми дојде, предобар е, такоџе и Дијара, ко слободен играч а ко таков е таман. Овие другиве двајца на тепка ги земав, барав нешто ефтино колку да пополни место прва година и онака знаев дека втората финансиски боље ке се стои ради пласманот у ЛШ а и освоената титула во Германија, бајаги даваат за тоа.

Oва веќе беше топ лето, за 6м ДОЛАРИ Ханданович :|, фантазии е, а и тродупло вреди, такоџе и Алексис Санчез, ете ми го партнерот за Бариос уз Кагава ( нема добри оцени у играва али супер игра ), и Витсел исто, ко Кагава, нема добри оцени али е*ење од играч е, Вандер Боре го земав за алтернатива на 10 позиции :) ( игра и ко лев и десен бек у одбрана, игра и централно у одбрана а и може да ја истера секоја позиција во средината ), за тие пари перфектен е. Кеидира го земав во Јануари, и на претходниот сејв го терав со Интер исто за слична сума, стварно добар играч е, бар за мојава тактика е преадекватен, проблемот со него беше што не можев да го играм во ЛШ. Алан Патрик фри, на претходната беше супер играч, незнам каков е на оваа али искористив прилика ради реда, не се заебав, огромна корист имав од него, ко првотимец во ЛШ го играв од Февруари нагоре, во Бундесот не можев, не беше регистриран на време.

M

marko 1996

Гостин
bivtys.jpg
Не дека се фалам :)

Едит: Може на обичната верзија да играм со овој сејф од руската?

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Syn ај аплоадирај ја тука тактиката, и јас играм со Дортмунд, да видам што тактиче си направил. :back:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ДАЈТЕ МАКЕДОНСКА ЛИГА ИЛИ КАЖЕТЕ КАКО СЕ ПРАВИ??????

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.335
Syn ај аплоадирај ја тука тактиката, и јас играм со Дортмунд, да видам што тактиче си направил. :back:
Дајте некој сајт за аплоадирање, ме мрзи сеа да барам :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.335
Бујрум
http://www29.zippyshare.com/v/35845015/file.html

oposition instructions, DL и DR hard tackling и weaker foot, за ML/MR/AML/AMR пресинг и weaker foot, за МC/DMC hard tackling и пресинг, за АMC weaker foot, hard tackling и пресинг и за напаѓачите само weaker foot.

п.с. Што побрз напад толку подобро, ова важи пред Се за левиот и десниот напаѓач, и Саного обавезно купувајте го, евтин е а според мене е еден од топ 5 напаѓачи во играта, таков беше и на ФМ10 таков е и на оваа. Тој во средина може да е и некој статикус али и тоа не би ви го препорачал. Кагава на пример кај мене ломи, а нема добри атрибути, така да и на висината внимавајте за фудбалериве.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Фала Syn, сега почнувам со Вардар па ќе ја пробам да видам како ќе ми оди.

M

marko 1996

Гостин
Ако имам почнат сејф и ако инсталирам пач ке има промени на сејфот? Баговите ке бидат поправени или не?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.993
Поени од реакции
45.335
Се ке биде апдејтувано со пачот, али голема е веројатноста тактиката која ти била добра пред апдејтот, со пачов да биде лоша. Имам пишано на темава, со секој нов пач обично такви се случајите, ке мора да си ја твикувате тактиката за да пак имате добитна комбинација.

Kajgana Shop

На врв Bottom