- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
да даимаше и малце помош од судијата али сепак кај кај подобри беа
да даимаше и малце помош од судијата али сепак кај кај подобри беа
ја само :smir:Хахаха никој не зборува за Шахтјор против Рома...
Па и јас сакав да помине, ама тоа не значи дека очекувам да ги надиграат како магариња. Се знае дека Барселона е подобар тим. Арсенал си го направи своето дома и тука се бори да издржи.Ако сум фан на Интер, сепак сакам да гледам фудбал со многу шанси и заслужен пласман понатаму, а не со бранење 90минути...јебига
Сакав Арсенал да помине, ама ете не бидна, моќна е Барса, факт е тоа кој неможи никој да го поништи.(баш заради тоа сакав Арсенал да влезе во 1/4 финале ..бидејќи се „непобедливи“)
тоа е тоа, хаха, ех тоа ај честито на сите победници вечерва, да биде интересна лигата.ја само :smir:
Па зборувавме прво полувреме, интересно беше до црвениот картон и таму, после немаше што да се гледа.Хахаха никој не зборува за Шахтјор против Рома...
чекајте сега ќе се јави www wintip tk или како и да му е новиот ник за да ви кажи во колку сатот ја наместиле хахаххахаја само :smir:
абе ја не викам дека нема, ама Арсенал еден асален шут немаа, Барселона многу повеќе акции имаше...да да
Хаха да, иронично го кажав тоа оти во второ полувреме навистина се дигна атмосферата кај Барселона, криво ми е дека Арсенал не играа напаѓачки како што знаат, ама да сите што навиваа за Арсенал а не се секогаш навивачи сигурно го правеа тоа заради тоа што Барса е јак противник за во четврт финале.Па зборувавме прво полувреме, интересно беше до црвениот картон и таму, после немаше што да се гледа.
На челзи!^Немаше Арсенал шут, исто и Интер лани немаше па помина. Да не беше судијата, се можеше да биде. Али ќе налетаат на Манчестер де !
Куро ми разбира коментаторо па и овај гостиновEte go komentatorot pak Messi podobar od Pele :baeh: