да даимаше и малце помош од судијата али сепак кај кај подобри беа![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да даимаше и малце помош од судијата али сепак кај кај подобри беа![]()
Хахаха никој не зборува за Шахтјор против Рома...![]()
Па и јас сакав да помине, ама тоа не значи дека очекувам да ги надиграат како магариња. Се знае дека Барселона е подобар тим. Арсенал си го направи своето дома и тука се бори да издржи.Ако сум фан на Интер, сепак сакам да гледам фудбал со многу шанси и заслужен пласман понатаму, а не со бранење 90минути...јебига
Сакав Арсенал да помине, ама ете не бидна, моќна е Барса, факт е тоа кој неможи никој да го поништи.(баш заради тоа сакав Арсенал да влезе во 1/4 финале..бидејќи се „непобедливи“)
ја само :smir:
Па зборувавме прво полувреме, интересно беше до црвениот картон и таму, после немаше што да се гледа.Хахаха никој не зборува за Шахтјор против Рома...![]()
ја само :smir:
абе ја не викам дека нема, ама Арсенал еден асален шут немаа, Барселона многу повеќе акции имаше...да да
Па зборувавме прво полувреме, интересно беше до црвениот картон и таму, после немаше што да се гледа.
^Немаше Арсенал шут, исто и Интер лани немаше па помина. Да не беше судијата, се можеше да биде. Али ќе налетаат на Манчестер де !
Ete go komentatorot pak Messi podobar od Pele :baeh: