- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.632
- Поени од реакции
- 10.350
aman be ovaj Almunia i lani vaka
Тотално неважно, два напревари се играат, се собираат головите.Ma да не беше Бускетс и среќата мислиш дека Арсенал ќе постигнеа гол?
Ништо ама баш ништо не направи Арсенал..да не беше Алуминиум ) ..подруг ќе беше резултатот ..
Aма и да го чул, шутна на прва, после 2 секунди максимум. Не пројде кујзнае кое време па да му даде картон. А да дадеш втор жолт за ваква ситуација треба да си глуп или закоравен фан на противничкиот тим...Утакмицата за Арсенал беше загубена во моментот кога добија црвен, не со пеналот, по црвениот и со таа шашава одбрана само чудо ги спасуваше од елиминација.
А црвен Ван Перси не заслужи, со толкава публика и со константни свирежи постои огромна веројатност да не се слушне свирката на судијата, што треба Перси да прави во таква ситуација од која може да погоди ? Да си рече, абе може офсајд свирел овој дај да застанам боље ...
Простор за превид и те каков имаше али Бусака воопшто не размислуваше за таа одлука, одма се фати за жолтиот, во случајов втор за Ван Перси.
Али што и да се каже, џабе е, да не си фан на Арсенал во случајов.
И ? Нема незад тука ...Туку, како беше она со Мур и братучедот судија !? Сеа мислам дека Арсенал има потполно право Бусака да го направи швалер на Пике.
Абе нема назад. Tоа го пишав поради тоа што тогаш го отупеа со тој муабет...И ? Нема незад тука ...
Реков, да не си само фан на Арсенал, јебига. Ниту една изјава по мечот нема да ја елиминира Барса.
Да бе, ставаа линкови демек Мурињо имал ресторан заедно со судијата или слично бешеАбе нема назад. Tоа го пишав поради тоа што тогаш го отупеа со тој муабет...
имаше и малце помош од судијата али сепак кај кај подобри беаЗаслужена победа на Барселона. Им одржаа лекција на фудбалерите на Арсенал. За црвениот ... можеби и беше престрого даден, но јас сум сигурен дека Барселона повторно ќе победеше. Арсенал имаа само еден шут на голот, а и не беше од нивни играч. :poss:
Ако сум фан на Интер, сепак сакам да гледам фудбал со многу шанси и заслужен пласман понатаму, а не со бранење 90минути...јебигаТотално неважно, два напревари се играат, се собираат головите.
Интер да примеше уште еден во 90'та лани, вака ќе размислуваше?