UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
пуштете ги прскалките на Камп Ноу.. пуштете гииииии !!!!

Ако сум фан на Интер, сепак сакам да гледам фудбал со многу шанси и заслужен пласман понатаму, а не со бранење 90минути...јебига
Сакав Арсенал да помине, ама ете не бидна, моќна е Барса, факт е тоа кој неможи никој да го поништи.(баш заради тоа сакав Арсенал да влезе во 1/4 финале:) ..бидејќи се „непобедливи“)
Па и јас сакав да помине, ама тоа не значи дека очекувам да ги надиграат како магариња. Се знае дека Барселона е подобар тим. Арсенал си го направи своето дома и тука се бори да издржи.

Хахаха никој не зборува за Шахтјор против Рома... :D
Па зборувавме прво полувреме, интересно беше до црвениот картон и таму, после немаше што да се гледа.

ја само :smir:

чекајте сега ќе се јави www wintip tk или како и да му е новиот ник за да ви кажи во колку сатот ја наместиле хахаххаха

очекуван пораз на рома. без менез тапа, мексес доби црвен уште по тапа за останатото не треба да се коментира

Без шут кон голот и требало да се пласират во 1/4 финале :pos2:

Остајте го Платини бе,од мал си е за Барса :toe:

Па зборувавме прво полувреме, интересно беше до црвениот картон и таму, после немаше што да се гледа.

Хаха да, иронично го кажав тоа оти во второ полувреме навистина се дигна атмосферата кај Барселона, криво ми е дека Арсенал не играа напаѓачки како што знаат, ама да сите што навиваа за Арсенал а не се секогаш навивачи сигурно го правеа тоа заради тоа што Барса е јак противник за во четврт финале.

Очекуван епилог,сега исто очекувам да му се падне Шахтјор на Барселона,нели да му се олесни патот до Вембли.

Иначе вечерново издание на Арсенал е најмизерно и најанемично во последниве 6-7 години,сигурно.А,пак Вилшер ќе биде идна легенда и иден капитен на Арсенал,затоа што единствено тој изигра со срце,за разлика од лигушот Фабрегас кој се праи Пандев и игра со пета пред шеснаесетник.
И Венгер ако не му ја земе капитенската лента на овој,тогаш е стварно глупав.

^Немаше Арсенал шут, исто и Интер лани немаше па помина. Да не беше судијата, се можеше да биде. Али ќе налетаат на Манчестер де !

На челзи!

Ete go komentatorot pak Messi podobar od Pele :baeh:

Куро ми разбира коментаторо па и овај гостинов

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom