PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Не го наметив тоа на high, сеа може во сред сезона да го ставам?
Мислам дека на сред сезона освен тежина, време и уште едно не ми текнуе што да се смени. Тоа мислам не може да се смени коа ти пуштена веќе мастер лигата. МОра но

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936
еве и една добра вест.
Има апдејт за играта, внатре во неа, кога ќе ја пуштите ќе ви каже дека постои и дека можете да го активирате во дата сетингс мислам.
направени се сите трансфери од летото, и вика дека има нови тимови ова она.
ја за интер си проверив, се живо и диво има. Дури и Наталино и Бираги, и да го има Кутињо!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
еве и една добра вест.
Има апдејт за играта, внатре во неа, кога ќе ја пуштите ќе ви каже дека постои и дека можете да го активирате во дата сетингс мислам.
направени се сите трансфери од летото, и вика дека има нови тимови ова она.
ја за интер си проверив, се живо и диво има. Дури и Наталино и Бираги, и да го има Кутињо!
Леле играта ми е на лап топ, а јас го заборавив кај баба ми.! у секој случај, дај кажи како да активирам тоа?

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
еве и една добра вест.
Поточно во EXTRA CONTENT барајте таму ке го има и во самото мени кај екстра контент пишува NEW значи има нешто ново(ов овој случај апдејтот).

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.501
Поени од реакции
6.936
Леле играта ми е на лап топ, а јас го заборавив кај баба ми.! у секој случај, дај кажи како да активирам тоа?
треба да си конектиран на интернет, и ко ќе ја пуштиш играта сама ќе те извести шо има и како се праи.

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Не бе ја 3-та сезона сум, првата за Мајнц играв, незнам мислам 12-тина гола имав, Фиорентина ме побара потпишав и дадов 17 за една сезона. Сега трета сезона со Атлетико Мадрид, 8 гола имам дајно Јануари месец! Со првиот менаџер немојш да ставаш клубови во Desired clubs!

--- надополнето ---

http://hotfile.com/dl/75489766/3ebe529/12.10_download.rar.html

Еве го DLC-то што прајт проблем ако го спушташ преку играта! Имат упатство внатре!
Ај ако може да ми кажеш кај да го ставам фајлот фала однапред :salut:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
треба да си конектиран на интернет, и ко ќе ја пуштиш играта сама ќе те извести шо има и како се праи.
А после ако не ми се допаѓа можам ли пак пачот да го инсталирам ? :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ај ако може да ми кажеш кај да го ставам фајлот фала однапред :salut:
KONAMI > Pro Evolution Soccer 2011 > img

И после ко ќе ја уклучиш PES, ќе ти се појавит нешо во стилот дали сакаш да ја упдејтираш играва. Одиш " Yes " и то е то. :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
ЈАс го инсталирав тоа новото ама ми се заеба стариот пач. Ги немаше амблемите и дресовите за екипите. Си го вратив јас пачот :)

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
ЈАс го инсталирав тоа новото ама ми се заеба стариот пач. Ги немаше амблемите и дресовите за екипите. Си го вратив јас пачот :)
И мене сеа ке пробам пак да го вратам :)

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
decki ja igra nekoj ONLINE igrava na bilo koja konzola ????????

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
^
А како се игра онлајн?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Мислам дека треба да ја имаш купено оргинал за да можеш онлајн да мааш. Барем така беше за претходните, незнам дали за оваа е исто. Некој поинформиран нека каже :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
На конзола само и само оригинал и на ПЦ само оригинал али очекувам да изнајдат решение и за пиратска.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Како може да се игра 2v2 на MULTI TAB ? Си функционира на PS2, ама на PC немојт нешо...

Требит некој драјвер да се инсталират или шо е работава?

Kajgana Shop

На врв Bottom