PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ептен е јака,го напраив и тоа новото,него да ве прашам дали иам шанси да ја инсталирам играва на лаптоп со перформанси:VRAM 128 MB,GPU NVIDIA GeForce FX5200,RAM 512 MB,CPU Intel(R) Celeron(R) CPU 2.35 GHz x 1(2.35 GHz),дека ќе одам на пат а ми се игра многу играва?

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
tesko na LOW ke ti secka..ama probaj si

Ептен е јака,го напраив и тоа новото,него да ве прашам дали иам шанси да ја инсталирам играва на лаптоп со перформанси:VRAM 128 MB,GPU NVIDIA GeForce FX5200,RAM 512 MB,CPU Intel(R) Celeron(R) CPU 2.35 GHz x 1(2.35 GHz),дека ќе одам на пат а ми се игра многу играва?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Абе кај мене има голем интерес за играчите што ги ставам на трансфер листата,и тоа играчи како Касети,Бурдисо...

Но мислам зависи и од тоа колку си направил да има трансфери...стај на high и ќе има мислам :)
Брат ставив на high и почнав нова сезона и никој не ми побара ни еден играч... чаре?

С

сашенко

Гостин
Ке ми ја даде играва еден другар утре или во понеделник, едвај чекам.Ама ми рече дека не се сите трансфери тамам.Некои од последните трансфери ги нема а мене ептен ми требаат.Има некој пач или се чека уште да излезат новите трансфери?

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ке ми ја даде играва еден другар утре или во понеделник, едвај чекам.Ама ми рече дека не се сите трансфери тамам.Некои од последните трансфери ги нема а мене ептен ми требаат.Има некој пач или се чека уште да излезат новите трансфери?
Брат кога ќе ја уклучиш играта на менито има пишува Extra Content, го отвараш и има пишува New го кликаш и се download сите трансфери направени до 01.09 ! Пред се, треба да си конектиран на интернет

С

сашенко

Гостин
Брат кога ќе ја уклучиш играта на менито има пишува Extra Content, го отвараш и има пишува New го кликаш и се download сите трансфери направени до 01.09 ! Пред се, треба да си конектиран на интернет
Ок, фала многу..

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
^
А како се игра онлајн?
Jas stara PES 2010 ja igrav online preku hamachi. Nemora da ti e kupena igrata, mozes preku nejze. No ne mislam deka plus uste nesto ke ti treba da simnes od net, za da mozes da igras. Koga ke ides online nema da biras lan nego mislam deka imase host. Pa eden ke bide host, drug guest i taka ke mozes da ja igras. Probaj nema sto da izgubis.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Каде да најдам да ставам на high?

--- надополнето ---

Луѓе има еден дефанзивец, 20 години, *95 се вика Vandebuurd

Го земав за 14 ипол милиона

Абе го испроба овој чоеков? Брз е, добар ли е? Ти дава оцени негови? Пошо ми фали еден централен бек очајно немав време да купам летото, па добро ке ми дојде овој. Знам и на 2010 имаше 90+ безименковци од играчи, али кога ке ги купев гомнари беа сите, спори ко кур и врска немаа од фудбал, џабе ги зимав. Па нејкам пак да се заебам.

Иначе плешам со Рома, прва сезона, го купив Хамшик, и сите до сеа ми се победи у сите конкуренции освен 1:1 со Интер кај нив. Дечките од непостоечки пенал ми израмнија :nesvest:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Абе го испроба овој чоеков? Брз е, добар ли е? Ти дава оцени негови? Пошо ми фали еден централен бек очајно немав време да купам летото, па добро ке ми дојде овој. Знам и на 2010 имаше 90+ безименковци од играчи, али кога ке ги купев гомнари беа сите, спори ко кур и врска немаа од фудбал, џабе ги зимав. Па нејкам пак да се заебам.

Иначе плешам со Рома, прва сезона, го купив Хамшик, и сите до сеа ми се победи у сите конкуренции освен 1:1 со Интер кај нив. Дечките од непостоечки пенал ми израмнија :nesvest:
Искрено не го пробав затоа што го купив и ќе ми дојде во Јануари (наредниот трансфер период).

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Кој не го купил Луис Суарез гадно се заебал :)

Едит: и Ван Дер Вил

--- надополнето ---

А тебе за десен бек ти го препорачувам Ван Дел Вил од Ајакс! супер десно бекче

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Го иам во предвид овој од Ајакс шо го викаш. И онака планирам купување на десен бек во Јануари. Мислам уште тоа да појачам и топ ке бидам, посебно за атакување кон трофејот во ЛШ. :) Дуото Касети/Цицињо не изгледа баш јако. :) Овој Касети ке го шитнам доста му беше да игра под мојата палка. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom