- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 822
- Поени од реакции
- 19
Излезе играва за ПС2?Како може да се игра 2v2 на MULTI TAB ? Си функционира на PS2, ама на PC немојт нешо...
Требит некој драјвер да се инсталират или шо е работава?
Излезе играва за ПС2?Како може да се игра 2v2 на MULTI TAB ? Си функционира на PS2, ама на PC немојт нешо...
Требит некој драјвер да се инсталират или шо е работава?
Мислев на постарите верзии.Излезе играва за ПС2?
Ептен е јака,го напраив и тоа новото,него да ве прашам дали иам шанси да ја инсталирам играва на лаптоп со перформанси:VRAM 128 MB,GPU NVIDIA GeForce FX5200,RAM 512 MB,CPU Intel(R) Celeron(R) CPU 2.35 GHz x 1(2.35 GHz),дека ќе одам на пат а ми се игра многу играва?
Брат ставив на high и почнав нова сезона и никој не ми побара ни еден играч... чаре?Абе кај мене има голем интерес за играчите што ги ставам на трансфер листата,и тоа играчи како Касети,Бурдисо...
Но мислам зависи и од тоа колку си направил да има трансфери...стај на high и ќе има мислам
Брат кога ќе ја уклучиш играта на менито има пишува Extra Content, го отвараш и има пишува New го кликаш и се download сите трансфери направени до 01.09 ! Пред се, треба да си конектиран на интернетКе ми ја даде играва еден другар утре или во понеделник, едвај чекам.Ама ми рече дека не се сите трансфери тамам.Некои од последните трансфери ги нема а мене ептен ми требаат.Има некој пач или се чека уште да излезат новите трансфери?
Ок, фала многу..Брат кога ќе ја уклучиш играта на менито има пишува Extra Content, го отвараш и има пишува New го кликаш и се download сите трансфери направени до 01.09 ! Пред се, треба да си конектиран на интернет
ништо, повели и друг пат.Ок, фала многу..
Jas stara PES 2010 ja igrav online preku hamachi. Nemora da ti e kupena igrata, mozes preku nejze. No ne mislam deka plus uste nesto ke ti treba da simnes od net, za da mozes da igras. Koga ke ides online nema da biras lan nego mislam deka imase host. Pa eden ke bide host, drug guest i taka ke mozes da ja igras. Probaj nema sto da izgubis.^
А како се игра онлајн?
Каде да најдам да ставам на high?
--- надополнето ---
Луѓе има еден дефанзивец, 20 години, *95 се вика Vandebuurd
Го земав за 14 ипол милиона
Искрено не го пробав затоа што го купив и ќе ми дојде во Јануари (наредниот трансфер период).Абе го испроба овој чоеков? Брз е, добар ли е? Ти дава оцени негови? Пошо ми фали еден централен бек очајно немав време да купам летото, па добро ке ми дојде овој. Знам и на 2010 имаше 90+ безименковци од играчи, али кога ке ги купев гомнари беа сите, спори ко кур и врска немаа од фудбал, џабе ги зимав. Па нејкам пак да се заебам.
Иначе плешам со Рома, прва сезона, го купив Хамшик, и сите до сеа ми се победи у сите конкуренции освен 1:1 со Интер кај нив. Дечките од непостоечки пенал ми израмнија :nesvest:
А тебе за десен бек ти го препорачувам Ван Дел Вил од Ајакс! супер десно бекчеАбе го испроба овој чоеков? Брз е, добар ли е? Ти дава оцени негови? Пошо ми фали еден централен бек очајно немав време да купам летото, па добро ке ми дојде овој. Знам и на 2010 имаше 90+ безименковци од играчи, али кога ке ги купев гомнари беа сите, спори ко кур и врска немаа од фудбал, џабе ги зимав. Па нејкам пак да се заебам.
Иначе плешам со Рома, прва сезона, го купив Хамшик, и сите до сеа ми се победи у сите конкуренции освен 1:1 со Интер кај нив. Дечките од непостоечки пенал ми израмнија :nesvest: