И кај мене исто, ваљда треба оргиналот^^
Откако стигна до 100% ми дава, The downloaded file is BROKEN. WTF!?
хехе премногу се концентрирале на други детали, па забораиле дека треба се игра со оригинал топка, а не оние за на плажа. Стварно кога е во воздух како балон е, али се на се играва е многу подобра и пореална од претходните верзии. :helou:Ми се причинува или топкава на играва се движи против сите можни закони на физиката. Откриени и неоткриени. Па ветрушка на ветар такво движење нема.
Си влегол на трибина кај гробарите и скандираш Звезда шампион!Луѓе може да ми дадете некој асален торент за Фифа 2011 и да ми објасните све за инсталација?
Спушти го ова data update-от еп.п.с Дали за тоа горе шо напоменав треба оригинал како што кажа Боби, или не треба ниту еден пач да биде снимен?
btw tnx mkgunner[/COLOR]http://hotfile.com/dl/75489766/3ebe529/12.10_download.rar.html
Еве го DLC-то што прајт проблем ако го спушташ преку играта! Имат упатство внатре!
Хахахаа извинете баш сеа гледам на Фифа 2011 темата и глеам ми го нема мислењето, мислев ми го избришале мислењетоСи влегол на трибина кај гробарите и скандираш Звезда шампион!
Ја симнав од замунда ПЕС 2011. Сега треба да ја распакувам или??? ХЕЛП!
Убаво си праша детето ...пров рапсакувај ја и потоа имејџ фајлот напрај му маунт со деамон тулс и после инсталирај..so da raspakuvas be ?? so daemon tools instaliraj ja samo
Е тоа ме нервира значи не го поправија во новава и е го поправија. Исто и нема можност за трампање на играчи/вклучување на играч во трансфер со доплата. Зошто ама зошто??? Нема шанси во реалноста на пример играчи како Бебратов, Керик, Пепе, Росицки.... да ги понудиш на трансфер листа и никој ама апсолутно НИКОЈ да не пројави интерес. Е то ме нервира на новава и старите ПЕС.Хахахаа извинете баш сеа гледам на Фифа 2011 темата и глеам ми го нема мислењето, мислев ми го избришале мислењето
--- надополнето ---
Луѓе ставив играчи на трансфер листа и никој не ми ги бара. Може некако да ги понудам на некој клуб?
Абе кај мене има голем интерес за играчите што ги ставам на трансфер листата,и тоа играчи како Касети,Бурдисо...Е тоа ме нервира значи не го поправија во новава и е го поправија. Исто и нема можност за трампање на играчи/вклучување на играч во трансфер со доплата. Зошто ама зошто??? Нема шанси во реалноста на пример играчи како Бебратов, Керик, Пепе, Росицки.... да ги понудиш на трансфер листа и никој ама апсолутно НИКОЈ да не пројави интерес. Е то ме нервира на новава и старите ПЕС.
Каде да најдам да ставам на high?Абе кај мене има голем интерес за играчите што ги ставам на трансфер листата,и тоа играчи како Касети,Бурдисо...
Но мислам зависи и од тоа колку си направил да има трансфери...стај на high и ќе има мислам
Каде да најдам да ставам на high?
--- надополнето ---
Луѓе има еден дефанзивец, 20 години, *95 се вика Vandebuurd
Го земав за 14 ипол милиона
Не го наметив тоа на high, сеа може во сред сезона да го ставам?Тоа ХАЈ се мести коа почнуеш мастер. Трансфер Фрикуенси и Нормал е по дифолт стаено.