Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^^
Откако стигна до 100% ми дава, The downloaded file is BROKEN. WTF!?
хехе премногу се концентрирале на други детали, па забораиле дека треба се игра со оригинал топка, а не оние за на плажа. Стварно кога е во воздух како балон е, али се на се играва е многу подобра и пореална од претходните верзии. :helou:Ми се причинува или топкава на играва се движи против сите можни закони на физиката. Откриени и неоткриени. Па ветрушка на ветар такво движење нема.
Луѓе може да ми дадете некој асален торент за Фифа 2011 и да ми објасните све за инсталација?
п.п.с Дали за тоа горе шо напоменав треба оригинал како што кажа Боби, или не треба ниту еден пач да биде снимен?
btw tnx mkgunner[/COLOR]http://hotfile.com/dl/75489766/3ebe529/12.10_download.rar.html
Еве го DLC-то што прајт проблем ако го спушташ преку играта! Имат упатство внатре!
Си влегол на трибина кај гробарите и скандираш Звезда шампион!![]()
Ја симнав од замунда ПЕС 2011. Сега треба да ја распакувам или??? ХЕЛП!
Убаво си праша детето ...пров рапсакувај ја и потоа имејџ фајлот напрај му маунт со деамон тулс и после инсталирај..so da raspakuvas be ?? so daemon tools instaliraj ja samo
Хахахаа извинетебаш сеа гледам на Фифа 2011 темата и глеам ми го нема мислењето, мислев ми го избришале мислењето
--- надополнето ---
Луѓе ставив играчи на трансфер листа и никој не ми ги бара. Може некако да ги понудам на некој клуб?
Е тоа ме нервира значи не го поправија во новава и е го поправија. Исто и нема можност за трампање на играчи/вклучување на играч во трансфер со доплата. Зошто ама зошто??? Нема шанси во реалноста на пример играчи како Бебратов, Керик, Пепе, Росицки.... да ги понудиш на трансфер листа и никој ама апсолутно НИКОЈ да не пројави интерес. Е то ме нервира на новава и старите ПЕС.
Абе кај мене има голем интерес за играчите што ги ставам на трансфер листата,и тоа играчи како Касети,Бурдисо...
Но мислам зависи и од тоа колку си направил да има трансфери...стај на high и ќе има мислам![]()
Каде да најдам да ставам на high?
--- надополнето ---
Луѓе има еден дефанзивец, 20 години, *95 се вика Vandebuurd
Го земав за 14 ипол милиона
Тоа ХАЈ се мести коа почнуеш мастер. Трансфер Фрикуенси и Нормал е по дифолт стаено.