PES 2011

• Креатор на темата bowl
  • Време на започнување
Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Covece ovaa pes 11 e spored mene najglupa do sea :toe: Nekako mn mi e vestacka ne ja biva

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Конечно ја снимав ПЕС 2011 на МОЈОТ КОМПЈУТЕР НО ШТЕТА ШТО НЕ МОЖам ДА ЈА ИГРАМ НА High Settings a iam :
2 GB ram , DUAL CORE PROCESOR 2.80 GHZ i GeForce 8400 ja igram na low i pak secka sto e problemot moze da mi kaze neKOJ :mad::mad::mad:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ми се причинува или топкава на играва се движи против сите можни закони на физиката. Откриени и неоткриени. Па ветрушка на ветар такво движење нема.
Covece ovaa pes 11 e spored mene najglupa do sea :toe: Nekako mn mi e vestacka ne ja biva
Немојте вака, има премногу PES фанови тука. :(
Мора да ја бива и да е најдобра. ;)

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Конечно ја снимав ПЕС 2011 на МОЈОТ КОМПЈУТЕР НО ШТЕТА ШТО НЕ МОЖам ДА ЈА ИГРАМ НА High Settings a iam :
2 GB ram , DUAL CORE PROCESOR 2.80 GHZ i GeForce 8400 ja igram na low i pak secka sto e problemot moze da mi kaze neKOJ :mad::mad::mad:
MOZE ODGOVOR PLS ?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Не ја биват зш немојш да фатиш топка и да ги издриблаш сите?

?

..........

Гостин
MOZE ODGOVOR PLS ?
Куписи понова графичка, таа 8400 е за супер марио и кантер :) другото си е ок..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Завршив прва сезона на Become a Legend. Во Де Графшап сум во холандско првенство (тие ми понудија најголем процент за играње 86%) и со 22 натпревари напрајв 5 гола и 1 асистенција. Играчот ми порасна од 61 на 63 оверал, ме повикаа за Хрватска репрезентација на дебито постигнав гол :) и сега втора сезона.....а зошто немаше никакви понуди за трансфери во двата преодни рокови? Зато што се чека договорот да ми биде пред истекување или оти слаб ми е менаџерот?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
^^

Можно е да се и двете. Ја сум 4-та сезона, и се на крај на договор ми нудат се некои Шкљ тимови.
Сменив Агентот, тој 2-от го стаив. Па ќе видиме понатаму што како ќе биде.

Имате нешто ново у Еxtra Content/ Data Packs. Сеа баш да видам колку поени иам, пошо купуем глупости гледам тоа не беше затемнето, односно Unavalaible.
Стиснав одма Download, , но колку шо видов на кратко имаше нешо
More Uefa CL team
Summer Transfers
The latest team strips
The latest Boots
New Wallpapers.

Откако стигна до 100% ми дава, The downloaded file is BROKEN. WTF!?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
^ И кај мене истото :( Шо е финтата? Да не треба оригинал игра???

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Завршив прва сезона на Become a Legend. Во Де Графшап сум во холандско првенство (тие ми понудија најголем процент за играње 86%) и со 22 натпревари напрајв 5 гола и 1 асистенција. Играчот ми порасна од 61 на 63 оверал, ме повикаа за Хрватска репрезентација на дебито постигнав гол :) и сега втора сезона.....а зошто немаше никакви понуди за трансфери во двата преодни рокови? Зато што се чека договорот да ми биде пред истекување или оти слаб ми е менаџерот?
Не бе ја 3-та сезона сум, првата за Мајнц играв, незнам мислам 12-тина гола имав, Фиорентина ме побара потпишав и дадов 17 за една сезона. Сега трета сезона со Атлетико Мадрид, 8 гола имам дајно Јануари месец! Со првиот менаџер немојш да ставаш клубови во Desired clubs!

--- надополнето ---

http://hotfile.com/dl/75489766/3ebe529/12.10_download.rar.html

Еве го DLC-то што прајт проблем ако го спушташ преку играта! Имат упатство внатре!

Kajgana Shop

На врв Bottom