Juventus_M
GK
- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 1.104
- Поени од реакции
- 359
Covece ovaa pes 11 e spored mene najglupa do sea Nekako mn mi e vestacka ne ja biva
Ми се причинува или топкава на играва се движи против сите можни закони на физиката. Откриени и неоткриени. Па ветрушка на ветар такво движење нема.
Немојте вака, има премногу PES фанови тука.Covece ovaa pes 11 e spored mene najglupa do sea Nekako mn mi e vestacka ne ja biva
hehehe Abe Jas samo sum realenНемојте вака, има премногу PES фанови тука.
Мора да ја бива и да е најдобра.
Куписи понова графичка, таа 8400 е за супер марио и кантер другото си е ок..Конечно ја снимав ПЕС 2011 на МОЈОТ КОМПЈУТЕР НО ШТЕТА ШТО НЕ МОЖам ДА ЈА ИГРАМ НА High Settings a iam :
2 GB ram , DUAL CORE PROCESOR 2.80 GHZ i GeForce 8400 ja igram na low i pak secka sto e problemot moze da mi kaze neKOJ
MOZE ODGOVOR PLS ?
Не ја биват зш немојш да фатиш топка и да ги издриблаш сите?
По приватна можеНа маил да ти пратам?
епа сега и на фифа неможиepa nemoit toa na fifa moit BOT eden !:pos2:
Кажувај.. ххПо приватна може
Не бе ја 3-та сезона сум, првата за Мајнц играв, незнам мислам 12-тина гола имав, Фиорентина ме побара потпишав и дадов 17 за една сезона. Сега трета сезона со Атлетико Мадрид, 8 гола имам дајно Јануари месец! Со првиот менаџер немојш да ставаш клубови во Desired clubs!Завршив прва сезона на Become a Legend. Во Де Графшап сум во холандско првенство (тие ми понудија најголем процент за играње 86%) и со 22 натпревари напрајв 5 гола и 1 асистенција. Играчот ми порасна од 61 на 63 оверал, ме повикаа за Хрватска репрезентација на дебито постигнав гол и сега втора сезона.....а зошто немаше никакви понуди за трансфери во двата преодни рокови? Зато што се чека договорот да ми биде пред истекување или оти слаб ми е менаџерот?