Благодарност до Канал 5, Телма и вистинските спортски работници!

Дали ги подржувате Канал 5 и Телма заедно со вистинските спортски работници?

• Вкупно гласачи
    150
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Епа тогаш Монако и Порто беа врвни екипи... Кога Арсенал последен пат бил Шампион како што бил Порто? Значи зашто да ги даваат Арсенал бе? Што се подобри од ЦСКА на пример?
ЦСКА ако ништо друго имаат титула во Куп Уефа... Арсенал кога последен пат освоил ЛШ или Англиско Првенство?
После овој пост сфаќам дека е тотално безмислено да ја продолжам дискусијава со тебе.

Ми тврдиш дека Монако и Порто се врвни екипи, а тие сиротите едвај стигнале до ЛШ и се тимови кои што траат една сезона.

И уште како крај на глупоста ми ги спореди со Арсенал?:nesum:

Крај на приказната...
1. Читај убаво што напишав... БЕА т.е. МИНАТО ВРЕМЕ и ти го напишав зашто ти прв ги спомна Порто и Монако(Екипи кои играа во Финале на ЛШ)
2. Ти ги споредив и со ЦСКА(Моментална споредба, батали минато, зашто вие Биланезите живеето ОД и ЗА минатото)...
Единствена предност(ако може да се каже) е вредноста на фудбалерите на хартија(Виде што се деси со Реал Мадрид???) и првенствтото во кое што играат....

Изгледа ти не сваќаш дека фудбал играат во секоја екипа по 11 играчи кои сакаат да победат... све е друго релативно...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
1. Читај убаво што напишав... БЕА т.е. МИНАТО ВРЕМЕ и ти го напишав зашто ти прв ги спомна Порто и Монако(Екипи кои играа во Финале на ЛШ)
2. Ти ги споредив и со ЦСКА(Моментална споредба, батали минато, зашто вие Биланезите живеето ОД и ЗА минатото)...
Единствена предност(ако може да се каже) е вредноста на фудбалерите на хартија(Виде што се деси со Реал Мадрид???) и првенствтото во кое што играат....

Изгледа ти не сваќаш дека фудбал играат во секоја екипа по 11 играчи кои сакаат да победат... све е друго релативно...
Другар како да ти објаснам дека цел свет сака да го гледа Меси како се обидува да го помине Вермален, и Чави како дава убиствена топка, техниката на Аршавин и на Насри.

Никој не сака да го гледа Сергеј Игњатишевич или Алдонин.(освен нели струмица и струмичките села)

Кој ја гледа вредноста на играчите? Виде такво нешто да е спомнато или почна и да си измислуваш?
Се споредува знаењето и квалитетот на играчите, не цената.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
1. Што бе сеа Вермален е играчиште??? хахахахаха
2. Сакаш да го гледаш Меси и компанија кои играат атрактивен фудбал? Твој избор, јас повеќе сакам тактичко надмудрување(пр. Челзи - Интер) најверојатно поради тоа што го гледам фудбалот како повеќе од игра во која се важни головите...
3. Имаш Интернет? Имаш Кабелска? Сателитска? Кладилница во близина? Или пак искочи си во некој кафич сигурно ќе ја најдеш Арсенал - Барса и гледај си ја...

* Тоа што си од Скопје не ти дава право да пишуваш така за луѓето од другите градови...

П.С. Сепак има неутрални гледачи кои сакаат да го гледаат Пандев тоа е факт кој неможете да го занемарите...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
2. Сакаш да го гледаш Меси и компанија кои играат атрактивен фудбал? Твој избор, јас повеќе сакам тактичко надмудрување(пр. Челзи - Интер) најверојатно поради тоа што го гледам фудбалот како повеќе од игра во која се важни головите...
3. Имаш Интернет? Имаш Кабелска? Сателитска? Кладилница во близина? Или пак искочи си во некој кафич сигурно ќе ја најдеш Арсенал - Барса и гледај си ја...

* Тоа што си од Скопје не ти дава право да пишуваш така за луѓето од другите градови...

П.С. Сепак има неутрални гледачи кои сакаат да го гледаат Пандев тоа е факт кој неможете да го занемарите...
Јас ке си ја гледам утакмицата уживкај си ти, те разбирам какви фрустрации имаш. 6-7 години по ред не си видел како екипата ти игра подалеку од 8мина финале па за тебе сеа утакмицата со ЦСКА ти е финале ипол :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Далеку е од финале, само ме нервира тоа што условно наречените мали екипи одма ги отпишувате... Ако јас имам фрустрации, за тебе незнам што да помислам :toe:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940

Има и неутрали гледачи што сакаат да ги гледаат Арсенал и Барса.

Незнам што не е јасно тука?

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Јас мислам дека вината треба да ја барате во Кабелските оператори, каде што неможете на друг канал да ја гледате Арсенал Барса........

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Иди лечи се што си ја отворил темава
Поздрав !

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
изгледа затоа филе го праша пандев дали ќе игра од почеток утре,со цел да знаат дали да го емитуваат интер:toe:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078

Ај искажи се убаво !!
Сакаш да кажеш дека правилно постапија Канал 5 со тоа што нема да ја даваат Арсенал Барса ?? Сакаш да кажеш дека добро е што огромен број љубители на фудбалот ќе бидат лишени од двобојот на едни од најефикасните екипи, екипи кои го играат најатрактивниот фудбал, екипи кои можат да пружат најголемо фудбалско уживање, фудбал без досада, а и нели.., фудбалот се игра за публиката...

Е сега, немој само да пишеш дека има многу неутрални фанови кои сакаат да го гледаат Интер заради Пандев затоа што си во голема забллуда. Освен фановите на Интер, знаеш кој други ќе ја гледаат Интер ЦСКА, само оние кои гледаат фудбал from time to time, или 2-пати годишно, како и оние кои на своите кабловски немаат програми кои ќе ја пренесуваат Арсенал Барса а воедно ги мрзи или не сакаат да се гужваат по кладилници.

P.s. сега ми текна кој беше ти бе. Ти беше типот кој викаше дека Меси неможел да даде гол против јаки екипи, против јаки одбрани...
Сега се ми е јасно.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Да, време беше :pos:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Ај искажи се убаво !!
Сакаш да кажеш дека правилно постапија Канал 5 со тоа што нема да ја даваат Арсенал Барса ?? Сакаш да кажеш дека добро е што огромен број љубители на фудбалот ќе бидат лишени од двобојот на едни од најефикасните екипи, екипи кои го играат најатрактивниот фудбал, екипи кои можат да пружат најголемо фудбалско уживање, фудбал без досада, а и нели.., фудбалот се игра за публиката...

Е сега, немој само да пишеш дека има многу неутрални фанови кои сакаат да го гледаат Интер заради Пандев затоа што си во голема забллуда. Освен фановите на Интер, знаеш кој други ќе ја гледаат Интер ЦСКА, само оние кои гледаат фудбал from time to time, или 2-пати годишно, како и оние кои на своите кабловски немаат програми кои ќе ја пренесуваат Арсенал Барса а воедно ги мрзи или не сакаат да се гужваат по кладилници.

Аии, сега ми текна кој беше ти бе. Ти беше типот кој викаше дека Меси неможел да даде гол против јаки екипи, против јаки одбрани...
Сега се ми е јасно.
Не кажав дека убаво постапиле, прочита негде дека тоа го кажав? Само кажав дека има и такви што не им смета да гледаат Интер - Цска.. што е до мене која сакаат нека ја даваат, си имам сателитска и ќе си ја гледам Интер како и да е...
Фудбалот се игра за публика? Тоа одамна помина, 99% од играчите играат за пари...
Ако си толкав фан на Барса ќе најдеш да ја гледаш сигурно и ако толку сакаш да ја гледаш и ќе се гужваш...

Еве ти корисни бројчиња и поради тоа што си толкав фан на Барса се надевам дека ќе се јавиш да им го изразиш своето незадоволство:
Информативна редакција
desk@kanal5.com.mk
info@kanal5.com.mk
тел. +389 (0)2/ 3091-551 локали 132 и 133
факс +389 (0)2/3091-560
Централа
тел. +389 (0)2/3091-551

Поздрав, :smir:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Абе а твоите Канал5 или Телма, ако се толку патриоти, зашто не ја земат Македонска Прва Лига?
ги земале, ама ги даваат мечевите помеѓу тие што се слободни:wink:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Целата работа е во тоа што наместо да ги гледаме Меси , Чави и Аршавин , ќе ги гледаме Милито и Ето. Кај е тука Пандев ? - На клупа.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Целата работа е во тоа што наместо да ги гледаме Меси , Чави и Аршавин , ќе ги гледаме Милито и Ето. Кај е тука Пандев ? - На клупа.
Пандев здравје некаде 70та минута чекај го. Ама ако ајде ќе истрпиме утре некако со стримови едно, друго, трето, па за нарендата барем сум сигурен дека ќе ја дават дирекно ЦСКА - Интер се од 18:30, така да Барса оди дирекнто со гаранција:)
Туку анкетава, нема нешто многу патриоти на форумов а?:pos2::pos2:Со кој памет ја отвараше групава бе:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom