- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 702
- Поени од реакции
- 528
Леле ама ми е страФ, еве цела недела се тресам не можам да се смирам, сила се гејците не е заебанција еј, 50 години од војна во војна одат, ударна тупаница на НАТО се. Види само каков покољ направија во Ирак...уствари не чекај, не беа во Ирак, во Авганистан изгледа беше кога потепаа 10000 талибанци за пола саат. Уствари не беше ни Авганистан, не сум нешто сконцентриран денес, не се појавија ни таму, ама затоа душата им ја вадат на Турците, сега скоро една корвета што случајно залута тешко настрада, коа грабнаа да ја бркаат, а бе пеш ја гонеа до Турција:pos2:.Види не е тоа мала предност, а за гориво еве кај им е Македонија, не верувам дека многу ќе се истрошат. Доста е да ни ја избомбардираат и оваа инфрструктура што ја имаме, одма ќе колабираме, не треба да се мачат да не убиваат. А и тоа дека ние Македонците ќе зовриеме, некако не ми е веројатно, премногу мирољубив народ сме, а и сулудо е земја како Македонија да се сили против воена сила каква што е Грција. Пред неколку години мислам дека беа рангирани како 13 та воена сила во свет, денеска се на 22 место http://www.globalfirepower.com/
Дај бе не се заебавајте, Грци и војска не одат заедно во иста реченица, нуркачи пееле, ј.јца големи. Да пееле под вода па стварно страв да ме фати:pos2:.
Шала на страна, најдобронамерно до сите што се залетаа да постираат „гејска сила„ делења, парчења и освојувања и што ја знам - супер време е надвор, дај засадете дрвце, ако сте на комп зезајте се на друга тема, било што е покорисно од тресење пред гејциве. Војна не е ни математика ни видео игра, ама со малце среќа тоа никогаш нема ни да го дознаете :wink:.
За случајов - ама никаква потреба нема од собирање и палење знамиња и не знам што. Единствено што може да бидне во таков случај е: собрани 20-на луѓе и брука (во најдобар случај) или „спонтано палење на гејско знаме„ од „несовесен поединец„ нормално (во најлош случај). Како и да е, некој „несакајќи„ ќе ги израмни сметките и автоматски ќе ја изгубиме предноста од моронсково однесување на комшииве.:uvo: