Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
:pos2: тоа е само некое срање. Какво давање на Касиљас за тој, НИКАД. Легендите не се даваат како чорапи поради некои млади таленти, што сеуште не се знае дали ќе стане добар. Таленти има многу ама не успеале сите:smir:
:) Се нашалив не се потресувајте....само баталете ги шпекулациите да не ја труеме темата со глупости!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Прочитав у Шпиц дека ќе се направи замена Касиљас - Де Геа? Дали е вистина....барав информации на Спортденес ама немаше ништо официјално?
Има и на tribbalfootball :nesum::toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ова со Лампард и Балак е можната замена поради Гути што си иде.
Честито за новито договор на Хиго и се надевам дека ќе ме израдува следната сезона со некој многу битен гол. Истото важи и за Бенз доста веќе клупа греење, сега е на ред првотимскиот статус и голови да дава.:pipi:
Не е официјален договорот на Игуаин, барем јас така разбрав.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Не е официјален договорот на Игуаин, барем јас така разбрав.
Сигурно не е официјален ако е официјален ќе има на официјалната страна како што имаше за Марсело

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Прочитав у Шпиц дека ќе се направи замена Касиљас - Де Геа? Дали е вистина....барав информации на Спортденес ама немаше ништо официјално?
Дечки,ај малку смирено....Прво таа дезинформација за Кака ми ја пренесуваат,сега и ова....Имам слабо срце..:pipi:Не е можно ова..Касиљас припаѓа на Реал Мадрид :P

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom