Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
B

boki10messi

Гостин

Ke ve molam, bez pcovki i navredi. Ova ne e nikakva provokacija.

--- надополнето ---

Znam deka 99.99999% od vas ne go podnesuvaat Messi, svesen sum za toa.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461

Еве за кој играч сме заинтересирани. Паоло Хенрике Чагас да Лима, или како што го нарекуваат во Бразил, Гансо. Игра за Сантош и има 20 години, игра во средниот ред, левучар, и како што пишува Марка, со својата игра многу потсетува на Гути. За неговите услуги исто така се заинтересирани и Сити и Милан. Колку има вистина во оваа шпекулација ќе видиме во наредните денови.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Некако не ми се верува дека ќе земеме уште еден „анонимец“ после нашиве двајца. Мислам дека купувањето на Силва или Ди Мариа треба да се заврши пред СП, зошто може после да им се дигне цената. Али зошто тоа за Перез не е и некој проблем, пак може и да се почека да се види како ќе изиграат овие на СП.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Еве за кој играч сме заинтересирани. Паоло Хенрике Чагас да Лима, или како што го нарекуваат во Бразил, Гансо. Игра за Сантош и има 20 години, игра во средниот ред, левучар, и како што пишува Марка, со својата игра многу потсетува на Гути. За неговите услуги исто така се заинтересирани и Сити и Милан. Колку има вистина во оваа шпекулација ќе видиме во наредните денови.
Не да немаат врска Гути и дечково, не си ја завршиле домашната :) Марка се полошо и полошо изгледаат.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Не да немаат врска Гути и дечково, не си ја завршиле домашната :) Марка се полошо и полошо изгледаат.
Ја не ни го изгледав клипот, неам нет. Пишав само што пишува Марка. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Во најдобрата сезона на Роналдо во МанЈу постгигна 42 гола на 49 натпревари
Оваа досега на 34 натпревари 33 гола. Можеме да заклучиме дека му е најефикасна сезона до сега.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom