- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.606
- Поени од реакции
- 14.446
Прочитав у Шпиц дека ќе се направи замена Касиљас - Де Геа? Дали е вистина....барав информации на Спортденес ама немаше ништо официјално?
Прочитав у Шпиц дека ќе се направи замена Касиљас - Де Геа? Дали е вистина....барав информации на Спортденес ама немаше ништо официјално?
Се нашалив не се потресувајте....само баталете ги шпекулациите да не ја труеме темата со глупости!:pos2: тоа е само некое срање. Какво давање на Касиљас за тој, НИКАД. Легендите не се даваат како чорапи поради некои млади таленти, што сеуште не се знае дали ќе стане добар. Таленти има многу ама не успеале сите:smir:
Има и на tribbalfootball :nesum:Прочитав у Шпиц дека ќе се направи замена Касиљас - Де Геа? Дали е вистина....барав информации на Спортденес ама немаше ништо официјално?
Не е официјален договорот на Игуаин, барем јас така разбрав.Ова со Лампард и Балак е можната замена поради Гути што си иде.
Честито за новито договор на Хиго и се надевам дека ќе ме израдува следната сезона со некој многу битен гол. Истото важи и за Бенз доста веќе клупа греење, сега е на ред првотимскиот статус и голови да дава.
Сигурно не е официјален ако е официјален ќе има на официјалната страна како што имаше за МарселоНе е официјален договорот на Игуаин, барем јас така разбрав.
Немаат што да прават па ај сеа ќе пишуваме без везаИма и на tribbalfootball :nesum:
Дечки,ај малку смирено....Прво таа дезинформација за Кака ми ја пренесуваат,сега и ова....Имам слабо срце..Не е можно ова..Касиљас припаѓа на Реал МадридПрочитав у Шпиц дека ќе се направи замена Касиљас - Де Геа? Дали е вистина....барав информации на Спортденес ама немаше ништо официјално?
Утре во 19 часотКоа играме ?
Е ова да биде и + лев бек и доволно е.
Марсело:pos2:
Epa, nasive od tamu prepisaleИма и на tribbalfootball :nesum: