Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446

Ах копилево да не го повредеше.. Кој знае кај ќе му беше крајот..

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
За Малага се повикани сите, па дури и Де Ла Ред ќе оди.
Мораше вака утре ќе се слави титулата, мора сите да присуствуваат.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
За Малага се повикани сите, па дури и Де Ла Ред ќе оди.
Мораше вака утре ќе се слави титулата, мора сите да присуствуваат.
гледаш колку се фер од барса ги поканиле од реал сите да ја слават заедно титулата што ја освоивме :pos2::pos2::pos2:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Лампард и Балак доаѓаат во Мадрид???

Играчот за врска на Челси, Франк Лампард е мета на претседателот на Реал, Флорентино Перес, соопштува “ Марка “.
Реал Мадрид размислува за 31-годишниот играч за врска на Челзи планира да издвои 15 милиони евра.
Како варијантите за играчи во средниот ред на Реал Мадрид се споменуваат Даниеле де Роси, Давид Силва и Евер Банега.
Уште една информација денес пласираа медиумите во Шпанија , дека Реал Мадрид е пред потпис со уште еден фудбалер на Челзи. Станува збор за Михаел Балак.
Германецот оваа лето станува слободен играч.
Со Челзи засега се нема договорено да му биде продолжен договорот, па се очекува Балак да замине од Лондон.
Флорентино Перес решен е да му понуди одлични услови,кои сигурно ќе ги прифати Балак.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Може Лампард,ама не ми се верува дека ќе дојде.....Инаку прееске еден ми кажа дека ќе имало размена Кака за Пато...Знае некој нешто повеќе??

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Може Лампард,ама не ми се верува дека ќе дојде.....Инаку прееске еден ми кажа дека ќе имало размена Кака за Пато...Знае некој нешто повеќе??
Не верувај на такви дезинформации.

Пс. Дајте линк од негде да видам за договоро на Игуаин ?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Те лажат. Нема такви информации, а и да има ке биде неверојатна глупост.
Ова со Лампард и Балак, јас стварно незнам за што би служел Балак овде. А за Лампард не ми се објаснува, само едно НЕ ке кажам.
@bokio
http://www.elconfidencial.com/deportes/higuain-renovacion-real-madrid-florentino.html

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Не верувај на такви дезинформации.

Пс. Дајте линк од негде да видам за договоро на Игуаин ?
Да,сега научив..Им барам извор..и ми велат..ја повлекле информацијата..oд ,,изворот''..И конечно добра вест за Игуаин..

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.138
Поени од реакции
25.238
Да,сега научив..Им барам извор..и ми велат..ја повлекле информацијата..oд ,,изворот''..И конечно добра вест за Игуаин..
Нигде не сум прочитал, нит сум слушнал за вакво нешто, али со оглед на тоа што се ближи летото и трансферите ке има секакви шпекулации. Така да не треба да се верува у се.

Иначе браво за игуаин чим му го продужиле договорот.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ова е најверојатно мојот последен пост во наредниве недела дена затоа што после тргам на матурска екскурзија:vozbud::cheeky1::eek:jea::je: така да утре нема да можам да ја гледам последнава утакмица за сезонава, па затоа доколку се случи некое чудо и Реал освојат титула ќе бидам принудена пешки да се враќам:):pipi: .......ватевер се надевам дека кога ќе се вратам нема да ме очекуваат некои изненадувања од видот на нов тренер и разни не пожелни ствари:) Во секој случај одлична сезона со надеж за наредна подобра и тако даље....па ајде сеа светско се чека:)

П.С. Ќе забораев...полека со страниве што правите, кога ќе дојдам да не ме очекува некое романче:)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
aj малку да растурам монотонија, и досадни шперкулации видете го ова :pipi:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ова со Лампард и Балак е можната замена поради Гути што си иде.
Честито за новито договор на Хиго и се надевам дека ќе ме израдува следната сезона со некој многу битен гол. Истото важи и за Бенз доста веќе клупа греење, сега е на ред првотимскиот статус и голови да дава.:pipi:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Прочитав у Шпиц дека ќе се направи замена Касиљас - Де Геа? Дали е вистина....барав информации на Спортденес ама немаше ништо официјално?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Прочитав у Шпиц дека ќе се направи замена Касиљас - Де Геа? Дали е вистина....барав информации на Спортденес ама немаше ништо официјално?
:pos2: тоа е само некое срање. Какво давање на Касиљас за тој, НИКАД. Легендите не се даваат како чорапи поради некои млади таленти, што сеуште не се знае дали ќе стане добар. Таленти има многу ама не успеале сите:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom