гледаш колку се фер од барса ги поканиле од реал сите да ја слават заедно титулата што ја освоивме :pos2::pos2::pos2:За Малага се повикани сите, па дури и Де Ла Ред ќе оди.
Мораше вака утре ќе се слави титулата, мора сите да присуствуваат.
ЛЕЛЕЛЕЛЕ ...
Не верувај на такви дезинформации.Може Лампард,ама не ми се верува дека ќе дојде.....Инаку прееске еден ми кажа дека ќе имало размена Кака за Пато...Знае некој нешто повеќе??
Те лажат. Нема такви информации, а и да има ке биде неверојатна глупост.Може Лампард,ама не ми се верува дека ќе дојде.....Инаку прееске еден ми кажа дека ќе имало размена Кака за Пато...Знае некој нешто повеќе??
Да,сега научив..Им барам извор..и ми велат..ја повлекле информацијата..oд ,,изворот''..И конечно добра вест за Игуаин..Не верувај на такви дезинформации.
Пс. Дајте линк од негде да видам за договоро на Игуаин ?
Нигде не сум прочитал, нит сум слушнал за вакво нешто, али со оглед на тоа што се ближи летото и трансферите ке има секакви шпекулации. Така да не треба да се верува у се.Да,сега научив..Им барам извор..и ми велат..ја повлекле информацијата..oд ,,изворот''..И конечно добра вест за Игуаин..
:pos2: тоа е само некое срање. Какво давање на Касиљас за тој, НИКАД. Легендите не се даваат како чорапи поради некои млади таленти, што сеуште не се знае дали ќе стане добар. Таленти има многу ама не успеале сите:smir:Прочитав у Шпиц дека ќе се направи замена Касиљас - Де Геа? Дали е вистина....барав информации на Спортденес ама немаше ништо официјално?