Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
Canales mi e ist ko slucajot Garay,se karaa Barca i Real koj ke go zeme,a na krajot ne ispadna nisto posebno od igrac.Pa sea ostanuva da vidime so ke bidne od Canales

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Како го замислувам во целост ликот на Гоче.
:vozbud:

Него ова за Каналес, мерак ми беше да дојде али имав и во претходните постови имав кажано, доколку сметаат дека е недоволно развиен и подготвен да игра во Реал, нека го остават уште една година, во случајов ништо неможеме да изгубиме.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Canales mi e ist ko slucajot Garay,se karaa Barca i Real koj ke go zeme,a na krajot ne ispadna nisto posebno od igrac.Pa sea ostanuva da vidime so ke bidne od Canales
Гарај и покрај тоа што не е редовен, според мене ни а најдобар дефанзивец сезонава заедно со Рамос. ДАЛЕКУ ПОДОБАР од Албиол, барем според мене. За разлика од Албиол, смирен е и не паничи кога некој ќе му дојде на 20м до него, не ја пука одма топката напред како да му извадиле пиштол. Не викам дека не е добар Албиол, ама ја нема сигурноста што ја има Гарај и затоа според мене Гарај треба да се игра и пред Албиол.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не го сваќајте ова како провокација, мое мислење е дека Каналес ќе се изгуби во Реал.
Самиот притисок како и теретот што го носи името "Реал Мадрид" ќе си го направат своето. :smir:
Сеуште не е доволно искалемен.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Гарај и покрај тоа што не е редовен, според мене ни а најдобар дефанзивец сезонава заедно со Рамос. ДАЛЕКУ ПОДОБАР од Албиол, барем според мене. За разлика од Албиол, смирен е и не паничи кога некој ќе му дојде на 20м до него, не ја пука одма топката напред како да му извадиле пиштол. Не викам дека не е добар Албиол, ама ја нема сигурноста што ја има Гарај и затоа според мене Гарај треба да се игра и пред Албиол.
Па сосема си во право.....Албиол направи некои грешки кои не коштаа многу...пример со Барселона,Алмерија итн....Гарај во случајов е посигурен и посмирен....
BTW:Кога играме со Осасуна??

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Па сосема си во право.....Албиол направи некои грешки кои не коштаа многу...пример со Барселона,Алмерија итн....Гарај во случајов е посигурен и посмирен....
BTW:Кога играме со Осасуна??
Недела 19 : 00

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
За колку го земавте Канаслес??? Кешарица така?? Или со милион клаузули:)
П.С. Како ви се допаѓа трампа Фелипе за Москвера плус милиончиња :)
Не е лош бизнис ова... :)

А кој крај? Нема 30 години па да речеш на крај.
Шансите кој ги доби сезонава за играње ги искористи до максимум, покажува огромен потенцијал и караткеристики на врвен стопер.

Сеа тоа што Рамос е често форсиран на неговата позиција, па овој седеше неколку натпревари на клупа е друга работа :)

А за Каналес... кога веќе Гранеро доби толку многу натпревари сезонава, не гледам зошто Каналес да не добие? :jaj:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Како го замислувам во целост ликот на Гоче.
:vozbud:

Него ова за Каналес, мерак ми беше да дојде али имав и во претходните постови имав кажано, доколку сметаат дека е недоволно развиен и подготвен да игра во Реал, нека го остават уште една година, во случајов ништо неможеме да изгубиме.
:pos2: :pos2: :pos2:... тука некаде си :tv:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Епа нека му е со среќа ќерката и секако да му е жива и здрава(убаво име Алба):) И како што читам глеам дека сигурно игра од следната сезона Каналес. Одлично игра за Сантандер, само ми е страв да не не го поднесе притисокот или најлошото да крене нос(да глуми играчиште). Против Осасуна играме во недела сакам да им еб.ме матер за 0-0 таму:wink:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.618
Поени од реакции
14.491
Аха, надајте се дека Каналес наредна сезона ќе игра колку што играше Гранеро оваа сезона. Гранеро играше оти немавме друг играч на таа позиција, догодина како што се зборува ќе го имаме Силва или некое друго крило, па Каналес ќе си биде замена, и ќе игра само при повреда на некој од играчите. Оваа сезона кога сите беа опоравени од средниот ред, Гранеро си играше стандард прва постава, и лесно беше да се избори место во првиот тим, догодина покрај стандардни Силва(?) Кака, Роналдо, Каналес секогаш ќе биде втор или трет избор. Боље ќе беше да останеше во Сантандер, дури јас бев да се земе не наредна сезона, туку за две сезони.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Вие што сте малку попаметни Каталонци,треба да се срамите,наместо да ги спуштите на земја и да ги научите да дискутираат на ниво,вие ги оставате да ви го срамат фан клубот.
А Каналес го земаме како млад играч да се надоградува,тренира со големи имиња итн,не очекувајте да игра уште наредна сезона,ќе добива шанса како што кажа Манга,колку што добиваше Гранеро.И тоа овој е каде каде помлад од Гранеро.Но тука пак ќе се појават некои идиоти и ќе кажуваат,го упропастивте детето и ред други работи.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.618
Поени од реакции
14.491
Вие што сте малку попаметни Каталонци,треба да се срамите,наместо да ги спуштите на земја и да ги научите да дискутираат на ниво,вие ги оставате да ви го срамат фан клубот.
А Каналес го земаме како млад играч да се надоградува,тренира со големи имиња итн,не очекувајте да игра уште наредна сезона,ќе добива шанса како што кажа Манга,колку што добиваше Гранеро.И тоа овој е каде каде помлад од Гранеро.Но тука пак ќе се појават некои идиоти и ќе кажуваат,го упропастивте детето и ред други работи.

Гранеро сезонава беше стартер на 20 натпревари, а на 11 влегуваше од купата, за мене е нереално Каналес наредна сезона да добива исто или приближно колку Гранеро шанса за игра.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Гранеро сезонава беше стартер на 20 натпревари, а на 11 влегуваше од купата, за мене е нереално Каналес наредна сезона да добива исто или приближно колку Гранеро шанса за игра.
Ке има толку, 11 од клупа ке влезе сигурно. И на неколку меча ке биде стартер и тоа е нормално.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе што ви е ќе го пратат на позајмица 100%, посебно ако дојде некој од Силва или Рибери.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Гути заминува од Мадрид и ја продолжува кариерата во...Дубаи

Има 33 години, а во Реал Мадрид е од 1995-та година.
За „кралскиот клуб“ досега одиграл 382 натпревари и притоа постигнувал 45 погодоци. Но, како што стојат работите дојде и моментот за разделба со клубот во кој постигна најголем успех во својата кариера.

Искусниот среден фудбалер на мадридски Реал, Хозе Мариа Гутиерез, познат како Гути, ќе го напушти „кралскиот клуб“ на крајот од сезоната, а кариерата наводно ќе ја продолжи во Обединетите Арапски Емирати, тврди шпанското радио „Ондо Керо“.

Според оваа радио станица, Гути веќе потпишал раскинување на соработката со Реал, која ќе стапи на сила по крајот на сезоната, а во Дубаи ќе остане 2 сезони, каде ќе заработува по 5 милиони евра годишно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom