B
Beck's
Гостин
Canales mi e ist ko slucajot Garay,se karaa Barca i Real koj ke go zeme,a na krajot ne ispadna nisto posebno od igrac.Pa sea ostanuva da vidime so ke bidne od Canales
Гарај и покрај тоа што не е редовен, според мене ни а најдобар дефанзивец сезонава заедно со Рамос. ДАЛЕКУ ПОДОБАР од Албиол, барем според мене. За разлика од Албиол, смирен е и не паничи кога некој ќе му дојде на 20м до него, не ја пука одма топката напред како да му извадиле пиштол. Не викам дека не е добар Албиол, ама ја нема сигурноста што ја има Гарај и затоа според мене Гарај треба да се игра и пред Албиол.Canales mi e ist ko slucajot Garay,se karaa Barca i Real koj ke go zeme,a na krajot ne ispadna nisto posebno od igrac.Pa sea ostanuva da vidime so ke bidne od Canales
Па сосема си во право.....Албиол направи некои грешки кои не коштаа многу...пример со Барселона,Алмерија итн....Гарај во случајов е посигурен и посмирен....Гарај и покрај тоа што не е редовен, според мене ни а најдобар дефанзивец сезонава заедно со Рамос. ДАЛЕКУ ПОДОБАР од Албиол, барем според мене. За разлика од Албиол, смирен е и не паничи кога некој ќе му дојде на 20м до него, не ја пука одма топката напред како да му извадиле пиштол. Не викам дека не е добар Албиол, ама ја нема сигурноста што ја има Гарај и затоа според мене Гарај треба да се игра и пред Албиол.
Недела 19 : 00Па сосема си во право.....Албиол направи некои грешки кои не коштаа многу...пример со Барселона,Алмерија итн....Гарај во случајов е посигурен и посмирен....
BTW:Кога играме со Осасуна??
Не е лош бизнис ова...За колку го земавте Канаслес??? Кешарица така?? Или со милион клаузули
П.С. Како ви се допаѓа трампа Фелипе за Москвера плус милиончиња![]()
А кој крај? Нема 30 години па да речеш на крај.Canales mi e ist ko slucajot Garay,se karaa Barca i Real koj ke go zeme,a na krajot ne ispadna nisto posebno od igrac.Pa sea ostanuva da vidime so ke bidne od Canales
:pos2: :pos2: :pos2:... тука некаде си :tv:Како го замислувам во целост ликот на Гоче.
![]()
Него ова за Каналес, мерак ми беше да дојде али имав и во претходните постови имав кажано, доколку сметаат дека е недоволно развиен и подготвен да игра во Реал, нека го остават уште една година, во случајов ништо неможеме да изгубиме.
Вие што сте малку попаметни Каталонци,треба да се срамите,наместо да ги спуштите на земја и да ги научите да дискутираат на ниво,вие ги оставате да ви го срамат фан клубот.
А Каналес го земаме како млад играч да се надоградува,тренира со големи имиња итн,не очекувајте да игра уште наредна сезона,ќе добива шанса како што кажа Манга,колку што добиваше Гранеро.И тоа овој е каде каде помлад од Гранеро.Но тука пак ќе се појават некои идиоти и ќе кажуваат,го упропастивте детето и ред други работи.
Ке има толку, 11 од клупа ке влезе сигурно. И на неколку меча ке биде стартер и тоа е нормално.Гранеро сезонава беше стартер на 20 натпревари, а на 11 влегуваше од купата, за мене е нереално Каналес наредна сезона да добива исто или приближно колку Гранеро шанса за игра.