Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Со Осасуна играме во сабота,а Барселона игра во недела.Термините ќе бидат дополнително одредени.Мислам подобро вака,некако ако победи Барса како да губат се повеќе надеж и играат под притисок.:toe:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Canales no se moverá del Real Madrid
- Каналес не си оди од Реал наредната сезона.

El club espera y respetará la decisión que tome Raúl
- Клубот ја чека, и ќе ја почитува одлуката што ќе ја донесе Раул за неговата иднина. Има 20 дена да одлучи за тоа, и на 15 мај ќе има состанок со Валдано и Перез на кој што ќе разговараат за неговата иднина.

Иако Пелегрини вчера им дал слободен ден на своите играчи, Кака тренирал на тренинг-кампот во Валдебебес. Доказ дека тој дава се од себе за максимално да се опорави од повредата.
:smir::smir:Like.....xD

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Canales no se moverá del Real Madrid
- Каналес не си оди од Реал наредната сезона.

El club espera y respetará la decisión que tome Raúl
- Клубот ја чека, и ќе ја почитува одлуката што ќе ја донесе Раул за неговата иднина. Има 20 дена да одлучи за тоа, и на 15 мај ќе има состанок со Валдано и Перез на кој што ќе разговараат за неговата иднина.

Иако Пелегрини вчера им дал слободен ден на своите играчи, Кака тренирал на тренинг-кампот во Валдебебес. Доказ дека тој дава се од себе за максимално да се опорави од повредата.
aj u PM
Raul trebase da se otkaze i da ostane vo upravata na real mnogu porano,a ne seuste da se vlece po terenite i da mu go zema mestoto na nekoj pomlad

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Со Осасуна играме во сабота,а Барселона игра во недела.Термините ќе бидат дополнително одредени.Мислам подобро вака,некако ако победи Барса како да губат се повеќе надеж и играат под притисок.:toe:
??? Од каде ова..? Ние играме со Осасуна во 19:00 во недела, а Барса со Виљареал е во сабота во 22:00.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
??? Од каде ова..? Ние играме со Осасуна во 19:00 во недела, а Барса со Виљареал е во сабота во 22:00.
Не се сеќавам каде прочитав дека играме в сабота.Нема логика бе ние да одмараме 8 дена а Барса да игра за 3 дена.Барем Барса обавезно мора да игра в недела.

iggo_s

Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Не се сеќавам каде прочитав дека играме в сабота.Нема логика бе ние да одмараме 8 дена а Барса да игра за 3 дена.Барем Барса обавезно мора да игра в недела.
http://www.soccervista.com/Spain-LIGA_BBVA-2009_2010-817911.html

http://www.rezultati.com/nogomet/spanjolska/

а еве и од реалмадрид.ком

Entrenamiento Martes 27, 10:30 horas CRM Partido Real Madrid - Osasuna Fecha Domingo 02/05/2010 Hora19:00 Estadio Santiago BernabéuJ ornada35 TVGOLT y C+ Liga (Directo)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Незнам ништо чудно бе ако играме во недела,се знаат нашите термини Сабота 20.00 и 22.00,Недела 19.00 и 21.00.Него Барса нема шанси да игра в сабота.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сабота игра.
Да да проверив,но од сега не верувам да се знае,сигурно некоја грешка ќе да е.Тие и дадоа да игра во 18.00 по прв пат,па после исцрпувачки натпревар со Интер ќе патувала на гости за само 3 не цели дена.Незнам некако не ми е логично.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.618
Поени од реакции
14.491
Да да проверив,но од сега не верувам да се знае,сигурно некоја грешка ќе да е.Тие и дадоа да игра во 18.00 по прв пат,па после исцрпувачки натпревар со Интер ќе патувала на гости за само 3 не цели дена.Незнам некако не ми е логично.
Термините се одредени 2-3 недели пред натпреварот. Тогаш не се знаеше дали ќе играат во вторник или среда во ЛШ. И со Гетафе во второ коло играа од 18 часот во сабота, а тоа што играа оваа сабота во 18 не е накнадно одредено, него тој термин бил одреден уште пред 2-3 недели.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

тренинг 27.04.10...... Guti, Raúl, Van der Vaart и Pepе во сала..... Drenthе сам на терен..... а со другите и Mosquera, Juanfran и Rubén Ramos.

Ова е од групата од фб. Знај некој зошто Дренте сам на терен ?

iggo_s

Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Термините се одредуваат недела дена пред одигрувањето на колото. Веќе се знае у колку саат играме со Мајорка.. Нареднава недела пак има вонредно коло и утакмицата ќе се игра na 5-ти мај во среда во 22:00. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Термините се одредуваат недела дена пред одигрувањето на колото. Веќе се знае у колку саат играме со Мајорка.. Нареднава недела пак има вонредно коло и утакмицата ќе се игра na 5-ти мај во среда во 22:00. :)
Па мора да има вонредно коло.Сите шампионати имаат уште по 2-3 кола.Во Шпанија има уште 4,дури и финалињата во домашните купови УЕФА бараше да се одиграат пред 22-ри Мај.Но сепак ќе има и после финалето во ЛШ уште неколку натпревари,ќе им останат некаде 2 недели за подготовки пред СП.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Мецелдер завршува со Реал Мадрид. Од следната сезона во Шалке 04. Нека му е со среќа. Добар избор.

:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom