Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не се сеќавам каде прочитав дека играме в сабота.Нема логика бе ние да одмараме 8 дена а Барса да игра за 3 дена.Барем Барса обавезно мора да игра в недела.
Кој им е крив, кој ги тера во Лш да играат? Место ко нас паметни да бидат, ке имаат и одмор и све... :uvo:
Во сабота очекувам лесна победа, а тежок дуел на Барса. И нормално, враќање онаму каде што припаѓаме.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Cristiano Ronaldo(27.04.10 – “Don Balón”):
Задоволен сум од тоа што го направив индивидуално оваа сезона, но не и од колективното бидејќи бевме елиминирани и од ЛШ и од Copa del Rey..... сега да видиме што ќе се случи во Liga и на светско.... За мене кога нема да освоиш ништо е исто како залудно да изгубиш една година..., но верувам дека можеме да ја освоиме la Liga.....
Понекогаш не е лесно да играш во најдобриот клуб на светот, но секој пат сум се поубеден дека Real Madrid и јас го имаме истиот идентитет.... после секој пораз доаѓам дома и не зборувам со никого, моите дома ја знаат мојата реакција, понекогаш и плачам......
Rooney е среќен во Англија, пријатели сме и не знам дали ќе дојде.....
Mourinho го познавам многу добро, фантастичен тренер е, но мој тренер сега е Pellegrini и задоволен сум од него..... никој не знае што ќе се случи во иднина.....
Мецелдер-Среќно:smir:
Arbeloa -
Арбелоа стана татко...... Alba се вика првото дете на Arbeloa..... да е жива и здрава....​

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Каналес од следната сезона е нов играч на Реал Мадрид (нема позајмица)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Каналес од следната сезона е нов играч на Реал Мадрид (нема позајмица)
лајк :smir: али да видиме... до сега добро се покажува, неќам да биде ко гранеро Х3 подобар :helou:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Барса мора да киксне, ако не овој викенд со Виљареал, наредниот со Севиља сигурно игра барем нерешено. Само ме плаши Реал да не направи кикс со Мајорка или Билбао

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
тренинг 27.04.10...... Guti, Raúl, Van der Vaart и Pepе во сала..... Drenthе сам на терен..... а со другите и Mosquera, Juanfran и Rubén Ramos.

Ова е од групата од фб. Знај некој зошто Дренте сам на терен ?
Никој не го дружи. :pos:
Најверојатно зошто е најдолго време повреден (после Пепе), па од сала го пуштиле на терен со посебни вежби. :)

Нека му е жива и здрава ќерката на Арбелоа. :smir:

Каналес :vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ајде со среќа ќеркичка на Арбелоа, и пресреќен сум за ова со Каналес. Следен млад талент е Неимар. :wink:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ајде со среќа ќеркичка на Арбелоа, и пресреќен сум за ова со Каналес. Следен млад талент е Неимар. :wink:
Газдата на Сантос несакал да преговара и одбил 30мил:uvo:

I

IBIZA SOUND

Гостин
Кој им е крив, кој ги тера во Лш да играат? Место ко нас паметни да бидат, ке имаат и одмор и све... :uvo:
Во сабота очекувам лесна победа, а тежок дуел на Барса. И нормално, враќање онаму каде што припаѓаме.
da da tokmu taka
cicko perez frli tolku pari za da ispadnite od tretoligas,i da ja prodolzite tradicijata vo LS i da se nadevate na kiks na barsa za da bidete sampioni vo spanija :pos2::pos2:

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
da da tokmu taka
cicko perez frli tolku pari za da ispadnite od tretoligas,i da ja prodolzite tradicijata vo LS i da se nadevate na kiks na barsa za da bidete sampioni vo spanija :pos2::pos2:
Абе остај ги, се тешат дека се одморени сеа, си прават филмови за Ла Лига!:tapp::tapp::tapp:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
легендите од комшилк одма се појавија :tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кретенов изгледа му тргнаа бан па пак дојде овде да соли памет. Тој нема за него кутриот, па на другому ќе дава.

Нека му е жива и здрава ќерката на Арбелоа, а за Каналес мислам дека згрешија. Тешко дека ќе игра наредна сезона, само ќе се усере верувајте. Поарно да го оставеа уште една сезона во Расинг, ама ај може ќе се наметне со добри игри.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.071
Поени од реакции
74.755
За колку го земавте Канаслес??? Кешарица така?? Или со милион клаузули:)
П.С. Како ви се допаѓа трампа Фелипе за Москвера плус милиончиња :)

O

ob1

Гостин
Кретенов изгледа му тргнаа бан па пак дојде овде да соли памет. Тој нема за него кутриот, па на другому ќе дава.

Нека му е жива и здрава ќерката на Арбелоа, а за Каналес мислам дека згрешија. Тешко дека ќе игра наредна сезона, само ќе се усере верувајте. Поарно да го оставеа уште една сезона во Расинг, ама ај може ќе се наметне со добри игри.
Ако добива минутажа ке игра многу добро, зашо е млад и ке сака да се докаже и ке игра од срце брат. Али се глеа колку младите таленти добиваат шанса во Реал, али позитивен сум за Каналес, едноставно не смееме да испуштиме ваков талент. Детето има ОГРОМЕН потенцијал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom