Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Ли што?

Ако го даат Силва прва опција им е на Владани и Перез ама АКО го даваат, ако не Франк.

Све ќе се знае пред СП пошто таков начин на работа имаат овие двајца, неќат ништо да одолговлекуваат и да им останува после да ги уценуваат. Уште пролетва мислам дека ќе ги средат работите, и пред СП само реализација.[/quote/

(лимитиран) во играта во одбрана а и плус на десната страна многу малку играше во баерн.Од другга страна мислам дека силва е многу подобар во таа транзиција од напад во одбрана а и плус тоа може да игра и лево и десно и во средина на исто ниво.
П.С Не знаев дека Перез мисли да ги земе и рибери и силва, според мене тоа е веке непотребно.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Повиканите за Алмерија.

Porteros: Casillas y Dudek.
Defensas: Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Mateos.
Centrocampistas: Xabi Alonso, Gago, Lass, Diarra, Guti, Van der Vaart y Granero.
Delanteros: Benzema, Higuaín, Cristiano Ronaldo y Juanfran.

Раул, Мецелдер, Кака, Дренте и Пепе повредени, Гарај 5 жолти.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Барса мора да киксни со Виљареал и со Севиља.....а со Депортиво едно реми...

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Барса мора да киксни со Виљареал и со Севиља.....а со Депортиво едно реми...
Barca znaela i znae da kikse posebno so ekipi kako vilareal ne i lezat imaat i dopolnitelen kopleks vo imeto na vilareal posto ima zbor real vo vilareal toa gi plasi i gi nervira a remi so deportivo ne doaga vo predvid samo pobeda c.ronaldo 2 gola

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Според мене Барса секак кикснуве две утакмици работата е дали Мадрид ке ги победи сите преостанати

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Според мене Барса секак кикснуве две утакмици работата е дали Мадрид ке ги победи сите преостанати
mora da se pobedi toa e mal zalak za real dve utakmici ke gi stavime protivniciti vo tegla i ke jademe marmalad ,blago,blago

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Со Алмерија ќе биде факинг тешко. Се мачевме со нив на Бернабе, во одлична форма се, одлично играат дома, им одземаа бодови на Барселона.

После поразот од Барселона, моралот во тимот е паднат, но ајде професионалци се, така да очекувам победа.

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
pozdrav do roberto carlos,najdobriot bek ,mnogu nedostasuva vo igrata na real ,marcelo ne e dostojna zamena,kazete mu na real da go vrati,toj beze srekata na real za tituli

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Barca znaela i znae da kikse posebno so ekipi kako vilareal ne i lezat imaat i dopolnitelen kopleks vo imeto na vilareal posto ima zbor real vo vilareal toa gi plasi i gi nervira a remi so deportivo ne doaga vo predvid samo pobeda c.ronaldo 2 gola
Ејјјјјјј......:tapp::tapp: знаеш што пишуваш...... :pos2::pos2::pos2:
Сега гледам дека Роналдо играл во Барселона

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гледам ќе не даваат на Алфа утре, супер...Очекувам победа, сепак уште не е ништо завршено, Барса има 4+ ама се е можно до крај, надежта последна умира. Но ако не тепаме утре тогаш се е готово.

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Ејјјјјјј......:tapp::tapp: знаеш што пишуваш...... :pos2::pos2::pos2:
Сега гледам дека Роналдо играл во Барселона
ronaldo igrase za barcelona edna sezona pred da odite vo inter ,drago mi e sto sega dozna,jas zboram za c.ronaldo od real

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Па здравје е смеењето, нешто како демек го продолжува животот...што се нема изнапишано на предходниве страни. Иначе утре со Алмерија ќе биде тешко, само ќе им треба јака концентрација и максимумот да го дадат од себе, да заборават на тоа што се случуваше во саботата за на крај да се заврши како што сакаме.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
ronaldo igrase za barcelona edna sezona pred da odite vo inter ,drago mi e sto sega dozna,jas zboram za c.ronaldo od real
Добро дали ти мислиш додека пишуваш:pos2::pos2::pos2:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Гледам ќе не даваат на Алфа утре, супер...Очекувам победа, сепак уште не е ништо завршено, Барса има 4+ ама се е можно до крај, надежта последна умира. Но ако не тепаме утре тогаш се е готово.
Или не сфатив јас, или тебе математиката ти е грешка. Барса бега 3 бода...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom