Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Малце е мишн импасибл ама ајде.. После сезоната со Капело, верувам у чуда. :)

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
eve i eden nas sto 90 % ke igra za real madrid veke e vo pregovori so nasiot tim ima samo 11 god i skautite na real go zabelezale i sakaat da go angazirat vo svoite redovi ...ima i mnogu drugi klubovi zainteresirani ali samiot saka da igra za real madrid ....ova vcera mi go kaza negoviot tatko inace familija mi e..deteto e od tetovo a igra vo danska vo BK Frem

Супер за детево,се гледа дека има ѕвезда во него,само зависи како ке го развива талентот...Се надевам дека еден ден ке заигра и за нашата репрезентација

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465

На работ на оргазам сум кога го гледам клипов... :drk:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Рибери никако не го сакам во Реал,плус веќе 27 годишен и од Германија во Шпанија не знам колку ќе се снајде.Силва ми се допаѓа повеќе,ем помлад е,ем Шпанец,има 3-4 стандарни играчи во тимот од репрезентација и плус ќе биде далеку поефтин од Рибери.
Вечерва шансите на Барса се минимални да киксне,тоа треба да го бараме против Виљареал и Севиља,секако и градското дерби да не го заборавиме,ако и вечерва се случи чудо,тогаш шансите се 60-40 во корист на Реал.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Ајде да се запознаеме малце и со нивните девојки/жени.
Карим.
1.

2.
1.Има некој фб од девојчево?
2.Леле оваа иста петарда е ко него на фаца и се глеа

Манга од кај ова со Капело? Коа го изјавил?

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Рибери никако не го сакам во Реал,плус веќе 27 годишен и од Германија во Шпанија не знам колку ќе се снајде.Силва ми се допаѓа повеќе,ем помлад е,ем Шпанец,има 3-4 стандарни играчи во тимот од репрезентација и плус ќе биде далеку поефтин од Рибери.
Вечерва шансите на Барса се минимални да киксне,тоа треба да го бараме против Виљареал и Севиља,секако и градското дерби да не го заборавиме,ако и вечерва се случи чудо,тогаш шансите се 60-40 во корист на Реал.
riberi inaku ima poteklo od maroko a ne znam dali ima igrano nekoj od afrika vo barselona i se ima snajdeno ,ako doje vo barcelona ke gree klupa kako sto mu se sluci na ibrahimovic

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Лелеееее тешки манијачишта имало тука бре...:kesa::vozbud:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.168
Поени од реакции
25.322
riberi inaku ima poteklo od maroko a ne znam dali ima igrano nekoj od afrika vo barselona i se ima snajdeno ,ako doje vo barcelona ke gree klupa kako sto mu se sluci na ibrahimovic
Брат гледаш ли ти што пишуваш.. дај молимте изброј до 10 пред да напишеш нешто, глупости и неповрзани работи пишуваш.

Иначе за утакмицата утре очекувам победа и сигурен сум дека ке победиме. Може моралот во тимот е на ниско ниво но тоа не треба да биде изговор.. мора да крајот на сезоната да се добијат сите утакмици. Плус мислам дека ке тепаме и тоа со повеке голови зашо изнервирани се од поразот против Барселона и има да се истуриме врз Алмерија со што ке ни се подигне моралот пред натпреварот со Валенсија.

За купување на Рибери не сум, повеке би сакал да се купи Силва бидејки е помлад и секако дека е шпанец. Исто така за следната сезона не треба да се купуваат многу играчи.. доста е Силва, еден лев бек и нов тренер..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465

ме ─╤╦︻ спука

╲╲╲╲╲╲CS,WE7,CR9 ╱╱╱╱╱╱
Член од
13 април 2010
Мислења
143
Поени од реакции
2
Брат гледаш ли ти што пишуваш.. дај молимте изброј до 10 пред да напишеш нешто, глупости и неповрзани работи пишуваш.
nemozan da pisuvam povrzano toa e zabraneto,spoeni komentari,ti prvo procitaj gi pravilata na forumot i izbroj do 20

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom