Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ох...се изнасмеав за цел месец...

Имаа срека зашто имаа срека и зашто ние немавме срека :pos2::pos2:

realMadridfan

Madridista
Член од
15 декември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
10
eve i eden nas sto 90 % ke igra za real madrid veke e vo pregovori so nasiot tim ima samo 11 god i skautite na real go zabelezale i sakaat da go angazirat vo svoite redovi ...ima i mnogu drugi klubovi zainteresirani ali samiot saka da igra za real madrid ....ova vcera mi go kaza negoviot tatko inace familija mi e..deteto e od tetovo a igra vo danska vo BK Frem

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

Кака 2 недели тренира со топка, а сега и Пепе со лесни вежби на терен.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
По се изгледа Силва ќе биде првото засилување на лето. Перез е спремен да понуди 25 милиони, но Валенсија би започнале преговори за 35 милиони, а најверојатно Перез нема да направи проблем за тие 10 милиони.

Исто така, како што пишува Марка, многу сме блиску до потпишување со играчот на Сантос, Нејмар. Го нарекуваат "бразилскиот Меси".

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
По се изгледа Силва ќе биде првото засилување на лето. Перез е спремен да понуди 25 милиони, но Валенсија би започнале преговори за 35 милиони, а најверојатно Перез нема да направи проблем за тие 10 милиони.

Исто така, како што пишува Марка, многу сме блиску до потпишување со играчот на Сантос, Нејмар. Го нарекуваат "бразилскиот Меси".
Нека ни го вратат само тој колегата со него што игра, и ништо друго не бараме. :vozbud:

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Според мене Силва е одличен трансфер.Во формацијата на Пелегрини ке се вклопи одлично а плус тоа е играч кој може да играе на сите позиции во офанзивниот среден ред.:smir:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ја би повеќе за Рибери. Многу по брз е и лесно се пробива по страните, а и добри центаршутеви има.

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Ја би повеќе за Рибери. Многу по брз е и лесно се пробива по страните, а и добри центаршутеви има.
Според мене рибери е лимериран во играта во одбрана.Мое мислење е дека Силва треба да дојде а не рибери а и плус тоа е и Шпанец и го разбира менталитетот на Шпанската публика и нема да треба многу време да се приллагодува за разлика од Рибери:toe:...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
И ја. Кој ги гледал последните неколку натпревари на Баерн во Бундеслига, знае дека Рибери полека полека ја враќа својата форма од пред повредата. Тоа му е единствена подолга повреда во својата кариера. Додека пак Силва лани скоро цела полусезона беше повреден.

Порано многу повеќе го преферирав Силва, сеа некако го променив мислењето, и поише сум за Рибери. Силва е многу помлад од Рибери, а и шпанец е, па мислам дека тоа ќе биде пресудно, и тој ќе биде нашето прво засилување за наредната сезона.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ајде да се запознаеме малце и со нивните девојки/жени.
Карим.

(Мони извини морав ) :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Според мене рибери е лимериран ...
Ли што?

Ако го даат Силва прва опција им е на Владани и Перез ама АКО го даваат, ако не Франк.

Све ќе се знае пред СП пошто таков начин на работа имаат овие двајца, неќат ништо да одолговлекуваат и да им останува после да ги уценуваат. Уште пролетва мислам дека ќе ги средат работите, и пред СП само реализација.

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Значи тоа за Силва е скоро веке ресено, а има ли некои навестувања за лев бек затоа што едно време се шпекулираше дека кол ке дојде а сега веке ништо.(според мене на таа позиција сме нај тенки)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Значи тоа за Силва е скоро веке ресено, а има ли некои навестувања за лев бек затоа што едно време се шпекулираше дека кол ке дојде а сега веке ништо.(според мене на таа позиција сме нај тенки)
Решено е само со Рибери, со Силва ништо не се знае. Лев бек, да го имаме Ешли, ја би бил нај нај среќен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom