Нека ни го вратат само тој колегата со него што игра, и ништо друго не бараме.По се изгледа Силва ќе биде првото засилување на лето. Перез е спремен да понуди 25 милиони, но Валенсија би започнале преговори за 35 милиони, а најверојатно Перез нема да направи проблем за тие 10 милиони.
Исто така, како што пишува Марка, многу сме блиску до потпишување со играчот на Сантос, Нејмар. Го нарекуваат "бразилскиот Меси".
Според мене рибери е лимериран во играта во одбрана.Мое мислење е дека Силва треба да дојде а не рибери а и плус тоа е и Шпанец и го разбира менталитетот на Шпанската публика и нема да треба многу време да се приллагодува за разлика од Рибери...Ја би повеќе за Рибери. Многу по брз е и лесно се пробива по страните, а и добри центаршутеви има.
И ја. Кој ги гледал последните неколку натпревари на Баерн во Бундеслига, знае дека Рибери полека полека ја враќа својата форма од пред повредата. Тоа му е единствена подолга повреда во својата кариера. Додека пак Силва лани скоро цела полусезона беше повреден.Ја би повеќе за Рибери. Многу по брз е и лесно се пробива по страните, а и добри центаршутеви има.
Ли што?Според мене рибери е лимериран ...
Решено е само со Рибери, со Силва ништо не се знае. Лев бек, да го имаме Ешли, ја би бил нај нај среќен.Значи тоа за Силва е скоро веке ресено, а има ли некои навестувања за лев бек затоа што едно време се шпекулираше дека кол ке дојде а сега веке ништо.(според мене на таа позиција сме нај тенки)