Videovo od 2006:wink:Добро де дечки,што му најдовте мана на Кака...Човекот игра феноменално..и се очекува наредната недела да биде спремен...Знам,немаше добар почеток во Реал ама тоа е тоа..На секој може да се случи...И за мало освежување,еве ви мала ретроспектива на она што тој го правеше порано..Јас сум сигурна дека има многу тој за докажување..и неговото време во Реал допрва ќе започне..
Знам дека може и со Меси..:smir::smir:
Значи неважи.Videovo od 2006:wink:
Magicien знам дека е одтогаш,едноставно уживам во прекрасните моменти на Кака,со верба дека во Реал ќе исполни уште многу такви..А,дека неважи,ма на а битно...:pos2::pos2::pos2::pos2:Знам,ама фактот дека тој тотално ми влезе подкожа ме тера пак и пак да си терам по старото..:smir::smir:Значи неважи.
ej ej полека... не ми е моја желба тоа!!!!За останатото се сложувам, Перез е крив е што не постигнавме ништо оваа сезона, затоа што ни донесе многу добри играчи за еден краток период, и ние сите очекувавме дека уште одма ќе се радуваме на трофеи. А ако го направи истото и ова лето, тогаш и наредната сезона можеме да им кажеме :helou: на трофеите. А доколку пак купи само играчи кои ни се стварно потребни (лев бек, крило и да му ја исполни желбата на Батистута, Виља ), тогаш ја глава ставам дека наредна сезона ќе го вратиме стариот сјај на Реал Мадрид.